spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost achitaţi definitiv în dosarul dezafilierii Craiovei UPDATE

- Advertisement -

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au pronunţat joi sentinţele în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, care fuseseră în primă instanţă condamnaţi la trei ani cu suspendare, au fost achitaţi. De asemenea, au fost achitate FRF şi LPF.

UPDATE ora 13.40 Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost achitaţi în dosarul dezafilierii Craiovei. Ei fuseseră găsiţi vinovaţi în primă instanţă pentru infracţiunea de abuz în serviciu. Nu există niciun prejudiciu, iar decizia este definitivă De asemenea, FRF şi LPF au fost achitate, după ce pe 13 iunie 2016 fuseseră condamnate la plata unor amenzi penale în valoare totală de 370.000 lei. În plus, instanța dispusese că  Adrian Mititelu trebuie să primească 1 miliard de lei, adică peste 220 de milioane de euro. Suma ar fi trebuit să fie plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF.

La şedinţa de joi, 15 iunie 2017, Curtea de Apel a respins ca nefondată acțiunea ANAF, dar menţine sechestru asigurator asupra bunurilor inculpaților Mircea Sandu, Dumitru Dragomir și LPF, până când U Craiova anunță dacă va da în judecată în civil, în termen de 30 de zile. Toată părțile civile vor achita câte 2.000 de lei.

UPDATE ora 13.30 Şedinţa în care se va pronunţa sentinţa a început. Verdictul va fi anunţat dintr-un moment în altul.

UPDATE. Sentinţa va fi anunţată în şedinţă publică, în jurul orei 12.30. Ora nu este oficială, existând probabilitatea ca ea să fie depăşită, iar suspansul să fie prelungit.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Decizia magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti va fi definitivă. Pronunţarea în acest dosar ar fi urmat să fie dată în 31 mai, dar a fost amânată pentru 15 iunie.

La ultimul termen al procesului, din 17 mai, procurorii DNA au cerut pedepse maxime atât pentru Mircea Sandu, cât şi pentru Dumitru Dragomir.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/mircea-sandu-si-dumitru-dragomir-isi-afla-joi-sentinta-in-dosarul-dezafilierii-craiovei_361529.html#ixzz4k5wA60ve

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.