spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

ACCIDENT: Cu puii de curcă sub roțile unui camion

- Advertisement -

Accident în localitatea Tutova, în jurul orei 14:00.  O autoutilitară care transporta pui vii de curcă a intrat sub roțile unui camion încărcat cu 2 tone de nisip. Șoferul autoutilitarei a scăpat ca prin minune, însă pasagerul din dreapta acestuia a fost transportat de urgență de un echipaj SMURD la spitalul din Bârlad. Șoferul autotrenului spune că accidentul s-a produs pentru că un autoturism a frânat brusc în fața sa, la rându-i procedând la fel. Pentru că autoutilitara din spate nu a păstrat distanța regulamentară, a intrat în plin în acesta.

„Vin cu puii tocmai de la Brașov. Mergeam cătra casă, la Husi, iar în dreapta mea era chiar propietarul mărfii. Noroc că nu am avut viteză, pentru că situatia ar fi stat mai rau. Mi-a fost frică că cel din spatele meu, un BMW care avea viteză foarte mare, va intra în noi, dar a reușit să ne evite la timp. Imi pare rău ca al meu coleg a ajuns la spital. S-a tăiat în parbrizul spart. Facusem schimb, el a condus mașina la dus, iar eu la întors”, a declarat soferul autoutilitarei.

Polițiștii prezenți la fața locului au stabilit că niciunul dintre cei doi șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice. Accidentul putea să aibă urmări tragice, pentru s-a petrecut fix pe trecerea de pietoni din fața școlii. Noroc că cursurile se terminaseră de mult și niciun pieton nu era angajat în traversare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.