spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Blocaj în sistemul bancar. Creditele, stopate de un scurt-circuit în sistemul ANAF

- Advertisement -

Băncile nu mai primesc direct de la ANAF informaţiile privind veniturile românilor care vor credite. E o problemă temporară, spun reprezentanţii Fiscului, fără a da detalii despre momentul remedierii.

Blocaj în sistemul bancar. Românilor le este aproape imposibil să mai ia credite de consum din cauza unei probleme a sistemului informatic al Fiscului.

Băncile nu mai pot verifica în baza de date a ANAF veniturile unui solicitant de credit. Reprezentanţii Fiscului recunosc că respectiva platforma IT nu mai funcţionează, că lucrează la această problemă, dar nu ştiu când va fi remediată, informează Realitatea TV.

Băncile cer, din nou, acte suplimentare pentru evaluarea unui dosar, pentru că sistemul de raportare directă de la ANAF nu este disponibil momentan.

Oficialii Agenției Naționale de Administrare Fiscală spun că de la începutul săptămânii se desfăşoară lucrări de mentenanță la nivelul sistemului informatic al Fiscului. Aceste lucrări vor fi finalizate în cel mai scurt timp posibil.

sursa: https://www.realitatea.net/blocaj-in-sistemul-bancar-creditele-stopate-de-un-scurt-circuit-in-sistemul-anaf_2073629.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.