spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

PSD decide soarta Guvernului Grindeanu. Miniștrii refuză să facă declarații înainte de ședință

- Advertisement -

Comitetul Executiv al PSD se reunește astăzi, în ședință, la ora 16.00, pentru a decide soarta Guvernului Grindeanu. Anterior, Liviu Dragnea i-a convocat pe toti miniștrii PSD din Guvernul Grindeanu la o întâlnire la sediul grupului din Camera Deputaților, potrivit unor surse din partid. Convocarea a fost facută pentru ora 15.00, cu o oră înainte de inceperea ședintei Comitetului Executiv al PSD in care va fi discutata soarta lui Sorin Grindeanu. Dragnea a avut înainte o întâlnire și cu Călin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, tot la Parlament.

Update 15. 55: Gabriela Firea a declarat, înainte de a intra la ședință, că ea nu a propus demiterea Guvernului, ci doar schimbarea modului de lucru. Ecaterina Andronescu a susținut că PSD trebuie să guverneze în continuare, după programul asumat.

Update 15.47. Din clipă în clipă trebuie să ajungă și Liviu Dragnea la ședință.

Update 15.23 Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, și ministrul Economiei, Mihai Tudose, au intrat la rândul lor în ședință. Tudose a spus că va demisiona dacă partidul i-o cere.

Update 15.19: Potrivit unor surse, Sorin Grindeanu ar urma să ceară un Congres extraordinar PSD care să decidă soarta Guvernului.

Update 15:10. Viorel Ștefan, ministrul Finanțelor, a intrat și el la ședință. Acesta a refuzat să facă declarații.

UPDATE 15.00 Miniştrii au început să vină la şedintă. Printre aceştia: Petre Daea, Sevil Shaiddeh, Carmen Dan, Pavel Nastase, Rovana Plumb sau Alexandru Cuc sau Gabriel Petrea. Pavel Năstase, ministrul Educației, a declarat că el nu a fost ales în funcția de ministru, iar decizia remanierii aparține partidului.

sursa: https://www.realitatea.net/se-decide-soarta-guvernului-grindeanu-cex-cu-demisiile-pe-masa_2073458.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.