spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Carmen Dan, despre o eventuală propunere de a prelua funcţia de premier: Nu mi s-a propus această funcţie

- Advertisement -

Carmen Dan, ministrul de Interne, a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări despre informaţiile potrivit cărora s-ar afla pe lista scurtă pentru funcţia de premier, că nu i-a fost propusă această funcţie şi că nu au existat discuţii în acest sens.

„Am aflat din presă, nu a fost o discuţie în sensul acesta. Tot ce pot spune este ceea ce ştie toată lumea – Guvernul a trecut printr-o evaluare. Eu am fost concentrată să răspund bine în ceea ce priveşte Ministerul de Interne şi părerea mea este că noi ne-am făcut treaba şi cred că şi în coaliţie s-a văzut treaba asta”, a spus Carmen Dan, întrebată de jurnalişti, marţi, dacă a fost informată de liderul PSD, Liviu Dragnea, că s-ar afla pe lista scurtă pentru funcţia de prim ministru.

Întrebată, de asemenea, dacă ar accepta funcţia de premier, în cazul în care va fi propusă, Carmen Dan a evitat să dea un răspuns, spunând că nu i s-a propus această funcţie: „De ce vorbim de speculaţii? Nu mi-a fost propusă funcţia”.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/carmen-dan-despre-o-eventuala-propunere-de-a-prelua-functia-de-premier-nu-mi-s-a-propus-aceasta-functie_361178.html#ixzz4jsO4BYQn

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.