spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Beneficiarii ajutorului de încălzire trebuie să mai meargă o dată la Primărie

- Advertisement -

Cei peste 3.000 de gălăţeni care au depus deja, la Primărie, cereri pentru acordarea ajutorului de 3.000 de lei pentru achiziţionarea unui sistem alternativ de încălzire şi producere a apei calde menajere trebuie să meargă din nou la centrele unde au depus dosareele pentru reînnoirea cererilor, după ce, săptămâna trecută, Consiliul Local Galaţi a modificat hotărârile luate în luna aprilie şi în baza cărora gălăţenii au depus, iniţial, dosarele.
„Având în vedere noile hotărâri aprobate în ultima şedinţă a Consiliului Local Galaţi, privind sistemul centralizat de termoficare, este necesară reactualizarea cererii la dosarele depuse pentru acordarea ajutorului financiar. Persoanele care au depus dosare pentru acordarea ajutorului de 3.000 de lei (3.286 de dosare înregistrate) sunt rugate să se prezinte pentru reactualizarea cererilor la punctele de informare unde s-au adresat iniţial”, informează Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Galaţi.
Potrivit sursei citate, cele şase centre unde se depun dosarele pentru ajutorul financiar sunt deschise de luni până joi, între orele 8.00 şi 16.30, iar în zilele de vineri – între 8.00 şi 14.00. Acestea se află: pe strada Brăilei – la sediul Ecosal; pe str. Crizantemelor – la Calorgal; pe str. Fraternităţii – la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni; pe strada Henri Coandă la blocul J5 (Micro 39); pe str. Brăilei nr. 232 , la blocul E4 (Micro 18) şi pe str. Traian – la Comisia de Căldură.

sursa: http://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/beneficiatii-ajutorului-de-incalzire-trebuie-sa-mai-mearga-o-data-la-primarie.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.