spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Piotr Celeban, „dealer” de vitamine pentru FC Vaslui

- Advertisement -

Fãrã îndoialã, Piotr Celeban a fost unul dintre cei mai valorosi strãini care au trecut prin campionatul României. A ajuns la FC Vaslui în vara lui 2012 si a plecat dupã un sezon si jumãtate.

Piotr Celeban a acordat un amplu interviu publicatiei sport.pl în care a vorbit despre aventura pe care a avut-o la FC Vaslui. Polonezul îsi aminteste, nu cu foarte mare plãcere, de situatia echipei înainte sã se desfiinteze. „Nu mai aveam rezerve. Erau doar juniori care se antrenau pe niste pietre. Era nebunie la prima echipã. Nu aveam vitamine, de exemplu. Am luat vitamine de la nationala Poloniei ca sã le dau colegilor de la club. Dacã cineva se accidenta, trebuia sã meargã la Bucuresti pentru tratament. În Polonia de astãzi este de neconceput asa ceva”.

12.000 de euro, primã de victorie cu Steaua

Faptul cã la FC Vaslui se plãteau cele mai mari salarii si prime o confirmã si fundasul, care îsi aminteste cã la un meci cu Steaua „galben-verzii” aveau promise câte 12.000 de euro la victorie. „Nu pot sã mã plâng de contractul pe care-l aveam. Desi, nu toate acordurile erau respectat, astfel cã din trei în trei luni fãceam o plângere sã devin liber de contract.(…) Înaintea unui meci cu Steaua, Adrian Porumboiu a venit si ne-a promis 12.000 de euro dacã batem. Si am cîstigat cu 3-1. Ne-am îndeplinit obiectivul. Mai târziu, când mi-am verificat contul, banii nu erau acolo. Era doar salariul. Asta se întâmpla frecvent. Uneori ne santaja cã ne primim salariile doar dacã batem. Nu am fost niciodatã plãtiti la timp. Toatã lumea a avut astfel de probleme.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.