spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Omul lui Dan Marian s-a dat în spectacol si a lovit un politist! Boureanu riscã trei ani de închisoare!

- Advertisement -

SCANDALAGIU… Beat si plin de fumuri în cap, fostul candidat al PDL la un mandat de deputat în colegiul Husi, Cristian Boureanu, a fãcut un scandal monstru în trafic, în prezenta unor agenti de la Rutierã. Fostul deputat, care se dãdea mielusel în campania pentru parlamentare, în zona Husi, în urmã cu câtiva ani, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, dupã ce, în noaptea de joi spre vineri a agresat un politist care a oprit în trafic autoturismul în care se afla. De la audieri, fostul politician a ajuns la Spitalul Floreasca, unde ar fi trebuit sã rãmânã internat, având un traumatism cranio-cerebral si o fracturã de sinus maxilar. Boureanu este cercetat pentru ultraj infractiune pedepsitã cu închisearea de la 4 luni la 3 ani, deoarece, conform probelor video, a lovit un om al legii. Sã ne amintim cã, în urmã cu câtiva ani, fostul senator Dan Marian îl plimba pe Boureanu pe toatã Valea Prutului, încercând sã convingã electoratul sã-l voteze pe acest politician plin de fite.

Se pare cã masina în care se afla Cristian Boureanu a fost opritã în trafic joi noaptea, în Piata Charles de Gaulle, pentru un control de rutinã. În masinã se aflau Cristian Boureanu, iubita lui si soferul celor doi. Politistii au verificat actele soferului, moment în care fostul deputat s-a enervat si a început sã îi înjure pe politisti. S-a dat jos din masinã si s-a îndreptat cãtre unul din politistii, lovindu-l cu genunchiul în zona inghinalã. A vrut sã se întoarcã în autoturism, fiind urmãrit de unul din politisti, care a încercat sã-l împiedice sã urce în masinã. În încercarea de a intra în masinã, Boureanu a trântit portiera si l-a lovit la mâini pe agentul de politie, care s-a ales cu o întindere de ligamente la mâna stângã si la degetul mijlociu de la mâna dreaptã. De cealaltã parte, fostul deputat a spus cã si el a fost agresat la rândul lui. „Are un inel din ãla din aur. Mi-a dat peste mânã. Se vede? A tras de noi. Te las fãrã pensie”, a strigat Boureanu. Fostul deputat a fost încãtusat, urcat în masina de Politie si dus la sediul Brigãzii Politiei Rutiere. „Îti sparg fata”, i-a spus Boureanu unui politist, în timp ce era urcat în masinã.

La sediul Brigãzii Rutiere, pânã sã fie audiat, fostului deputat i s-a fãcut rãu. Dupã ce i s-au acordat îngrijiri la fata loculuui, Boureanu a fost dus la Spitalul Floreasca cu o ambulantã. Potrivit unor surse medicale, fostul deputat era sub influenta bãuturilor alcoolice si din aceastã cauzã i s-ar fi fãcut rãu.

Iatã ce mielusel era Boureanu, pe când prostea electoratul din judetul Vaslui

“Întotdeauna în politicã mi s-a spus cã nu sunt un tip timid, cã nu am o problemã sã vorbesc cu oamenii, cu presa, sã vorbesc la televizor. Dar am fost întrebat si… în fata cui as vorbi, având cele mai mari emotii? Tinerilor, militarilor, eroilor (de Ziua Eroilor), întodeauna am rãspuns cã cele mai mari emotii le am în fata oamenilor în vârstã. Si unii au întrebat: de ce?! E o chestiune legatã de responsabilitate. E foarte usor sã le dau un sfat tinerilor ca mine, dar cu pensionarii e mult mai greu. Ei se pot uita în spate si sã arate “uite ce am fãcut, ce am realizat: o casã, o familie, copii, un monument în satul natal”, asta spunea Boureanu, pe când se strãduia, cu Dan Marian de mânã, sã convingã electoratul din judetul Vaslui sã-l voteze. Husenii nu au fost atât de usor de pãcãlit, dupã cum credea Marian, si i-au dat cu flit lui Boureanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.