spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un meci cât un campionat!

- Advertisement -

FC 2007 Gârceni – FC Vaslui, duminicã, ora 11:00

DERBY…Ultima etapã a campionatului judetean de fotbal aduce si cel mai important meci al competitiei. Vicecampioana en-titre, FC 2007 Gârceni, va întâlni, „acasã”, pe FC Vaslui. Între cele douã echipe este o diferentã de doar un punct în favoarea gazdelor, asa cã dacã vasluienii nu se impun mâine, echipa Gârceniului va fi campioanã. Partida va începe la ora 11:00 si se va juca pe terenul de la Ivãnesti.

Cel mai echilibrat campionat din liga a IV-a Vaslui este foarte aproape de final. O singurã etapã mai este de desfãsurat, iar în lupta pentru titlul judetean se mai aflã douã echipe. Este vorba despre FC 2007 Gârceni si FC Vaslui. Pentru iubitorii sportului rege din judet, un final mai frumos de atât nu se putea, astfel cã FC Gârceni – FC Vaslui se va juca cu titlu pe masã.

Finalistele, stabilite la comisie

Cele douã echipe n-ar fi ajuns sã joace finala campionatului dacã jucãtorii de la Vitis Suletea nu se comportau huliganic în meciul cu FC Gârceni, din penultima etapã. Desi conduceau cu scorul de 2-1, cu câteva secunde înainte de finalul jocului, acestia au sãrit la bãtaie la centralul partidei, care a fost nevoit sã opreascã jocul. Întrunitã joi, Comisia de Disciplinã si Eticã din cadrul AJF a decis suspendarea cu 20 de etape a patru jucãtori de la Suletea, penalizarea lor cu 300 de lei si câstigarea partidei de FC Gârceni cu scorul de 3-0. Câstigãtoare la masa verde a fost declaratã si gruparea vasluianã, care a luat bãtaie sâmbãtã, pe Municipal, de la Pajura Husi. Gruparea huseanã a folosit însã mai multi jucãtori pe fals iar comisia a sanctionat-o.

Gârceniul, favoritã la câstigarea titlului de campioanã

Înaintea marei finale, FC 2007 Gârceni este liderul clasamentului, la un punct în fata celor de la FC Vaslui. Echipa primarului Mircia Scutelnicu va beneficia si de avantajul terenului în meciul cu gruparea condusã Ionut Petricenco. Chiar dacã nu joacã acasã ci la Ivãnesti, Gârceniul este echipa care se adapteazã mai usor suprafetelor „dificile” de joc. Din acest punct de vedere, Soldan si compania par principalii favoriti la cucerirea titlului judetean.

FC Vaslui compenseazã prin tineretea lotului si dorinta de afirmare a jucãtorilor

Chiar dacã nu au jucãtori cu experienta celor de la FC Gârceni si nu vor beneficia nici de avantajul propriului teren, vasluienii au tot dreptul sã spere la victorie. Au obtinut-o în tur, chiar la adversari acasã, atunci când s-au impus cu scorul de 3-2. FC Vaslui are printre cele mai tinere loturi din liga a IV-a iar dorinta de afirmare a jucãtorilor este foarte mare. Asadar, un meci în care experienta întâlneste entuziasmul, o finalã pe care nici un fan al sportului rege nu are voie sã-l piardã.

Peluza Nord Vaslui pune douã autocare pentru suporteri

Importanta meciului de mâine i-a fãcut pe suporterii de la Peluza Nord Vaslui sã se mobilizeze pentru o deplasare cât mai numeroasã la Ivãnesti. Acestia îi asteaptã la stadion pe fanii echipei, duminicã, la ora 9:45. „Pentru „galben-verzi” urmeazã finala campionatului, împotriva echipei FC Gârceni, meci ce urmeazã sã se dispute duminicã, 11.06.2017, de la ora 11:00, pe terenul din Ivãnesti ! Este meciul în care jucãm cu trofeul pe masã, un meci în care favoritii nostri au nevoie de toatã sustinerea vasluienilor. Pentru ca acest lucru sã devinã posibil, Asociatia Sportivã a Suporterilor Fotbal Club Vaslui, pune la dispozitia suporterilor care vor sã facã deplasarea alãturi de membrii Peluzei Nord Vaslui douã autocare oferite de sponsorul Morandi Logistic, transportul la meci fiind gratuit ! (în caz de nevoie, numãrul masinilor va fi suplimentat). Plecarea urmeazã sã aibã loc la ora 9:45 din parcarea Stadionului Municipal Vaslui. Vã asteptãm pe toti în aceastã deplasare pentru a ne sustine favoritii si pentru a ne bucura împreunã la finalul meciului de cîstigarea primului trofeu din palmaresul echipei, trofeu care ne asigurã locul pentru barajul de promovare în Liga a 3-a!” a fost mesajul postat de suporteri, pe pagina de facebook a echipei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.