spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un copil de un an şi cinci luni a supravieţuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul III

- Advertisement -

Un copil în vârstă de un an şi cinci luni a scăpat doar cu vânătăi, după ce a căzut de la balconul unui apartament situat la etajul trei, într-un bloc din municipiul Suceava. Accidentul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 21.00. Potrivit informaţiilor noastre, băieţelul se afla în casă cu ambii părinţi, când la un moment dat a reuşit să mute un scăunel în dreptul unui geam deschis, de la balcon. S-a urcat pe scăunel şi s-a aplecat în exterior, căzând înainte de a putea fi oprit de părinţi.

Marele lui noroc a fost că la etajele inferioare se aflau uscătoare de rufe şi sforile acestora i-au atenuat căderea până pe spaţiul verde din faţa blocului.

Speriat, dar conştient, copilul a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, unde a fost preluat imediat de medici.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Mihai Ardeleanu, ne-a declarat, ieri, că investigaţiile medicale au arătat că băieţelul nu a suferit nici o leziune gravă, fiind doar policontuzionat în urma căderii de la etajul III. El a rămas internat în secţia Chirurgie infantilă a Spitalului de Urgenţă Suceava, pentru supravegherea evoluţiei stării de sănătate.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-06-09/Un-copil-de-un-an-si-cinci-luni-a-supravietuit-in-mod-miraculos-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-III#ixzz4jUeBoHjr
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.