spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un avion cu 116 oameni la bord a dispărut de pe radare UPDATE

- Advertisement -

Un avion care avea la bord 116 oameni a dispărut de pe radare, în Myanmar, miercuri de dimineaţă la ora locală 13:35, 9:05 la Bucureşti, anunţă AFP, citând surse oficiale din ţara asiatică.

UPDATE 16:36 Contactul cu aeronava a fost pierdut în jurul orei locale 13:35 (07:05 GMT), în timp ce aceasta survola regiunea Dawei, din sud-estul statului Myanmar.

UPDATE 16:34 Autoritățile din Myanmar au anunțat miercuri localizarea în Marea Andaman a unor resturi dintr-un avion militar dispărut mai devreme de pe radare și care avea peste o sută de persoane la bord.

Avionul, unul militar, a dispărut la aproximativ 35 de kilometri de oraşul Dawei, iar operaţiunea de găsire a avionului şi salvare a eventualilor supravieţuitori e în plină desfăşurare. Informaţia a fost confirmată de comandantul armatei din Myanmar.

‘Comunicarea (cu avionul) s-a pierdut în jurul orei 13:35 (07:05 GMT) (…) Sunt în desfășurare operațiuni de căutare și salvare, cu ajutorul avioanelor și navelor militare’, a anunțat pe Facebook generalul Min Aung Hlaing.

O sursă aeroportuară a precizat pentru agenția France Presse că din cele 116 persoane aflate la bord 105 sunt pasageri și 11 membri ai echipajului. Majoritatea pasagerilor sunt familii ale militarilor.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/un-avion-cu-116-oameni-la-bord-a-disparut-de-pe-radare_360213.html#ixzz4jKMflmbY

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.