spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Firma unui primar PD aprovizionează cu pâine o grădiniţă din Glodeni, dar şi alte instituţii publice; Compania câştigă contracte de sute de mii de lei

- Advertisement -

Firma fondată de Iurie Nastas, primarul satului Petrunea din raionul Glodeni, aprovizionează cu pâine de mai mulţi ani grădiniţa din localitate, dar şi alte instituţii publice din raion. În cinci ani, firma primarului a câştigat 18 contracte de achiziţii publice, cu valoarea totală de peste un milion 200 de mii de lei. Alesul local spune că atât timp cât pâinea este ieftină şi calitativă, nu se poate lua în considerare un eventual conflict de interese.
Iurie Nastas a devenit primar în vara anului 2015, când a câştigat scrutinul local în faţa liberal-democratului Ion Prodaniuc. Acesta a candidat pe lista Partidului Democrat din Moldova (PDM).

Alesul local este fondatorul firmei „Iunalis-Agro” SRL, care este fapt o brutărie destul de cunoscută în raionul Glodeni. În prezent, afacerea este administrată de soţia primarului, Lidia Nastas.

De când democratul este în funcţia de primar, această firmă a câştigat o licitaţie de achiziţii publice pentru aprovizionarea grădiniţei din sat cu produse de panificaţie. Este vorba despre un contract de peste 21 de mii de lei, semnat în luna aprilie a anului trecut.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2017/6/7/firma-unui-primar-pd-aprovizioneaza-cu-paine-gradinita-dintr-o-localitate-din-glodeni-dar-si-alte-institutii-publice-compania-castiga-contracte-de-achizitii-publice-de-sute-de-mii-de-lei/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.