spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Dinamo Bucuresti a câstigat campionatul la handbal masculin

- Advertisement -

Dinamo Bucuresti  a cîstigat al doilea titlu consecutiv, dupã ce a învins-o pe CSM Bucuresti la aruncãrile de departajare, în al doilea meci al finalei Ligii Nationale. La finele celor 60 de minute a fost 20-20, iar la aruncãrile de la 7 metri, 9-8. În sezonul anterior Dinamo a dispus cu 2-1 la general în finala cu CSM Bucuresti, acum Dinamo a învins cu 2-0 la general. În acest sezon, ultima necunoscutã a rãmas echipa care va cuceri medaliile de bronz. Potaissa Turda si HC Dobrogea Sud Constanta  se vor înfrunta joi, la Turda, în meciul decisiv pentru locul al treilea.

Campioana, felicitatã de HC Vaslui

Clubul HC Vaslui a felicitat, prin intermediul facebook-ului, trupa „alb-rosie” pentru performanta obtinutã. „Felicitãri, Dinamo Bucuresti, campioana României! În teren suntem adversari, însã handbalul ne uneste de fiecare datã într-o mare familie! Mult succes în Champions League! Suntem convinsi cã veti reprezenta cu mândrie România si handbalul românesc!”

CSM Bucuresti cere rejucarea meciului

Vicecampioana României protesteazã pentru faptul cã în ultimele trei secunde ale jocului, când Dinamo avea doi jucãtori eliminati, pe iranianul Musavi si pe croatul Vrankovici, „câinii” au jucat cu 6 jucãtori pe teren, desi ar fi trebuit sã aibã doar 5! Reluãrile video cu înregistrarea partidei le dau dreptate celor de la CSM. În Ungaria a fost un caz similiar

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.