spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Amendă de 130 de lei pentru un bichon plimbat în lesă în Parcul Copou. Pe maidanezi cine-i amendează?

- Advertisement -



Soția unui cunoscut jurnalist ieșean a fost amendată în parcul Copou de Poliția Locală pentru că își plimba cățelul, un bichon, în timp ce „hoarde” de maidanezi se plimbă zilnic nestingheriți prin zonă.

„Domnul poliţist local de Iaşi tocmai ce mi-a amendat soţia şi bichonul cu 130 de lei pentru conducere neregulamentară a câinelui în lesă pe teritoriul Parcului Copou. (Când s-a comis o crimă ziua în amiaza mare pe teritoriul parcului, poliţiştii erau la filat amanta primarului cu, vai, tot bichon. Când s-au furat trei statui masive din acelaşi parc, vai, drac… naiba ştie unde erau domnii poliţişti locali). Aşa că putem consemna că astăzi, 2 iunie 2017, pe seară, pe raza Parcului Copou a fost văzut un poliţist local, de fapt asta e ştirea. Şi o doamnă (nevastă-mea) care ţipa la domnul poliţist, dar pentru ultraj n-a mai luat altă amendă. Şi vreo trei maidanezi care nu au putut lua amendă pentru că se aflau în parc deoarece plutonierul Căpşună nici nu a reuşit să îi legitimeze şi nici să vorbească pe limba lor.
P.S. Nici un animal nu a avut de suferit în urma acestui incident regretabil.
P.S. 2 – Săracul Bobi, la câte proteste să poată şi el participa de acuma înainte ca să amortizeze amenda. Să-l văd acuma pe unde scoate blana”, a scris George Onofrei, pe Facebook.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/politi-tii-au-dat-lovitura-in-copou-au-amendat-un-bichon-venit-in-lesa–161518.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.