spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

1 Iunie, Ziua Copilului. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri şi felicitări

- Advertisement -

MESAJE ZIUA COPILULUI. 1 Iunie este un alt prilej pentru a sărbători copilăria şi copiii. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi, trimite-le un mesaj, un SMS, o felicitare.

1 IUNIE ZIUA COPILULUI. 1 Iunie, Ziua tuturor copiilor sa va aduca numai fericire si bucurie! Sa aveti parte de jucarii frumoase, dulciuri gustoase si de toata dragostea din lume! La multi ani, dragi copii!

Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii, cel mai mare dar pe care il primim. Sa ne bucuram de ea si sa ne bucuram de copiii nostril! La multi ani de 1 Iunie!

Copilaria mai intotdeauna trezeste in sufletul nostru un sentiment de melancolie, este varsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viata si viseaza gingas. Copiii, atat de usor de iubit! Un zambet curat si stralucitor, manute pline de iubire!

De 1 Iunie dorim tuturor copiilor sa aiba parte de o viata fericita, un cer insorit, sa fie sanatosi si inconjurati de dragostea parintilor. La multi ani!

De Ziua copilului … iti doresc multi ani, multa sanatate si multe zambete de copil!

Din suflet, pentru toti copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La multi ani!

Ziua Copilului 2017: Mesaje, sms-uri, felicitari de 1 iunie
Dragul meu copil / draga mea copila …ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani de 1 Iunie!

sursa: https://www.realitatea.net/1-iunie-ziua-copilului-cele-mai-frumoase-mesaje-sms-uri-si-felicitari_2069374.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.