spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Covrigei gratis si multe surprize, azi, la inaugurarea Simigeriei Petru din Vaslui

- Advertisement -

INVITATIE… Celebra Simigerie Petru care are peste 160 de magazine in toata Romania deschide primul punct de lucru si la Vaslui. Aici s-a amenajat cel mai ambitios proiect al firmei iesene fiind unul de top printre cele deschise in toata Romania. Inaugurarea are loc astãzi, la ora 14:00, printr-un eveniment special ce promite multe activitãti pentru copii: puzzle-uri, cãrti de colorat, planse de colorat, covrigei gratis si baloane. Locatia este situatã în apropiera centrului civic al orasului (lângã magazinul Flanco) si e cu intrare în interior, de tip Bistro, astfel cã vasluienii vor avea de acum unde sã savureze o gustare rapidã, într-o atmosferã caldã si plãcutã a unui decor frumos si primitor.

Iatã ce produse veti gãsi la Simigeria Petru: covrigi cu mac, susan, seminte floarea-soarelui), specialitãti (covridog, covriking, covricheese), patiserie dulce si sãratã, pizza, sandwich, bãuturi lactate si rãcoritoare.

Produsele Petru – din cereale si ingrediente de calitate

„Un gust savuros si deosebit se cerne de toate celelalte arome pe care le simti zilnic. E gustul bunãtãtilor de la Petru, mestesugite cu pasiune într-o simigerie cu traditie, din cereale si ingrediente de calitate. Unele sunt bucãticã tãiatã din gustãrile care ti-au încântat copilãria. Pregãtite dupã retete autentice, întocmai ca în vremurile de odinioarã, te ademenesc prin aspectul rumen, mirosul cald si gustul apetisant. Covrigii si specialitãtile PETRU, plãmãditi cu dibãcie si copti pe îndelete, îti fac ziua bunã. Unele sunt împletirea dintre ingrediente care îti rãscolesc pofta dupã arome familiare si dorinta de a încerca altele noi. Produsele de patiserie sãratã au la bazã retetele originale ticluite de însãsi PETRU si condimentate cu savoare urbanã. Cãci gustul are si el nevoie de provocãrile sale. Altele sunt deserturile la care gustul rãvneste întruna. Ispititoare si savuroase, produsele de patiserie dulce si prãjiturile de la PETRU te poartã într-o tentantã aventurã dulce, pentru desfãtarea deplinã a gustului. La oricare dintre ele îti fuge pofta, te vor astepta întotdeauna proaspete si delicioase, sã ofere zilei tale aromã si savoare”, transmit reprezentantii Simigeriei Petru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.