spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

PSD a refuzat ca Viorel Ştefan să vorbească în plenul Camerei despre Legea salarizării: Subiectul e de interes pentru Olguţa Vasilescu

- Advertisement -

Liberalii au cerut, în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor de săptămâna trecută, ca ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, să vină luni în plen pentru a discuta despre sustenabilitatea Legii salarizării, PSD opunându-se prin vot, pe motiv că acesta a mai fost în plen în urmă cu mai puţin de o lună. Potrivit stenogramei şedinţei, social-democraţii au vrut ca liberalii să o invite în schimb pe Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii.

Periodic, miniştrii sunt chemaţi în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora Guvernului”, prin rotaţie, de către fiecare grup parlamentar. Pentru luni, invitaţia urma să fie făcută de către PNL, care a cerut conducerii Camerei ca ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, să vină pentru a discuta despre „sustenabilitatea Legii salarizării”.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Gabriel Vlase, a comentat că este a doua oară într-o lună, potrivit stenogramelor şedinţei de Birou Permanent, după ce Viorel Ştefan a venit şi în aprilie, tot la solicitarea PNL. Social-democratul Marcel Ciolacu a anunţat că nu susţine propunerea, iar la vot ea a fost respinsă cu 3 voturi „pentru” şi 7 „împotrivă”. „Faceţi altă solicitare”, le-a cerut Vlase liberalilor, care au protestat, alături de USR, cerând un motiv pentru respingere.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/psd-a-refuzat-ca-viorel-stefan-sa-vorbeasca-in-plenul-camerei-despre-legea-salarizarii-subiectul-e-de-interes-pentru-olguta-vasilescu_357249.html#ixzz4hiSCZesF

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.