spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

„Vrem sã terminãm pe 7”

- Advertisement -

HC Vaslui – Dunãrea Cãlãrasi, azi, ora 18:30, Sala Sporturilor

Sala Sporturilor din Vaslui va gãzdui azi, cu începere de la ora 18:30, primul meci din faza a treia a play-off-ului Ligii Nationale, meci în care elevii lui Sandu Iacob vor întâlni pe Dunãrea Cãlãrasi.

HC Vaslui a fost cât pe ce sã realizeze cea mai mare performantã din istoria clubului, dacã trecea, sâmbãtã, de Poli Timisoara. Handbalistii antrenati de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte s-ar fi bãtut cu HC Odorhei pentru locul 5 la. Interul Cãlin Hagiu a declarat dupã partida cu bãnãtenii cã obiectivul a fost ratat la mustatã. „Am fost aproape de a egala performanta din sezonul regulat. Am ratat la mustatã. A fost o triplã în care s-a jucat la limitã toate meciurile. Am avut o revenire bunã. Asa cum am mai fãcut-o în acest sezon, am revenit de la cinci goluri, însã n-am reusit sã cîstigãm. Am gestionat bine asemenea meciuri în campionat, n-a fost sã fie acum. I se poate întâmpla oricui. Face parte din farmecul fiecãrui joc.”

„Publicul vasluian, cel mai frumos din tarã”

Pentru HC Vaslui urmeazã confruntarea cu Dunãrea Cãlãrasi. Interul vasluian sperã ca echipa lui sã câstige duelul dupã primele douã meciuri. „Cãlãrasi e o echipã cu care ne-am obisnuit sã o batem de fiecare datã. Vrem sã facem un joc bun si sã terminãm pe locul 7. Ne dorim sã încheiem duelul dupã numai douã jocuri. Dacã nu se poate, vom mai oferi încã un spectacol suporterilor nostri, care meritã. Fanii vin de fiecare datã în numãr mare la salã. E o atmosferã unicã la Vaslui. Cred cã e cel mai frumos public din tarã la momentul acesta.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.