spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Amantlâc periculos: fostul viceprimar Pârgaru „atenteazã” la sotia vãrului sãu

- Advertisement -

TELENOVELÃ…Un nou caz „Maricica-Desdemona” loveste comuna Poienesti. De data aceasta, protagonist este fostul viceprimar, Constantin Pârgaru, care, spun oamenii din sat, s-ar fi dat la sotia verisorului sãu. Zvonurile par sã se confirme într-o mare mãsurã, având în vedere cã de joia trecutã nevasta lui Constantin Pârgaru a decis sã se mute la mama ei. Tot joi, între fostul vice si verisorul lui a avut loc o discutie mai aprinsã, care s-a încheiat însã fãrã nicio concluzie. Irina Pârgaru, sotia vicelui, neagã cã sotul ar fi înselat-o, dar nu bagã mâna în foc pentru el. „I-am zis, dacã vrei sã faci o prostie, fã-o departe de mine, sã nu vãd si sã nu stiu nimic”. Oamenii din sat spun cã niciodatã nu iese foc fãrã fum si vorbesc despre o „traditie” a amantlâcurilor în familia Pârgaru. „E ceva obisnuit în familia lor ca femeile sã fie înselate. Mama lui la fel a pãtit. Mã gândesc cã ce a vãzut în familie asa face si el. E pãcat de doamna Irina pentru cã este o femeie cuminte si corectã. Ei s-au iubit mult, la un moment dat au fugit si de pãrinti pentru a fi împreunã, dar relatia a început sã scârtâie dupã ce ea s-a îmbolnãvit. Nu cred cã povestea este inventatã pentru cã fata aia a stat o bunã perioadã de timp sub acelasi acoperis cu ei”, mãrturisesc vecinii.

În satul Oprisita, comuna Poienesti, aceastã poveste nu e nouã. Totul ar fi iesit la ivealã în urmã cu câteva luni de zile, când sotia fostului viceprimar a primit un apel telefonic misterios. „Mai întâi am primit niste mesaje prin care eram informatã cã sotul meu mã însalã. Apoi, m-a sunat si mi-a zis: <<vezi cã bãrbatul tãu umblã cu varã-ta>>. Care varã? <<Alina>>. Vã dati seama ce a fost în momentul acela în mintea mea, fata aceea venea la mine în casã, mergeam la cumpãrãturi. Ne fãceam chiar si concediile împreunã. Normal cã nu mi-a picat bine, mai ales cã eu vin dupã o perioadã foarte grea. Am fost bolnavã si în continuare sunt sub monitorizare, doi ani de zile am stat numai prin spitale. Cam de atunci au apãrut zvonurile acestea. Dar eu nu cred cã sunt bãrbati care sã nu facã lucruri de acest gen (n.r. înselat). Sunt problemele noastre de familie, le rezolvãm împreunã”, ne-a spus sotia fostului viceprimar.

Confruntarea cu amantã

Situatia nu a rãmas însã asa, cãci femeia si-a confruntat sotul cu cea despre care se spune cã ar fi amanta lui. „Normal cã i-am luat pe amândoi la întrebãri. Am fost la ea acasã si <<nimic>>. Ea zice cã nu s-a întâmplat nimic, sotul meu la fel, sotul ei, de asemenea. Zvonurile astea au apãrut pentru cã erau vãzuti mai mereu împreunã. Dacã sotul meu se ducea în oras sã ducã copiii si avea si ea nevoie sã meargã, normal cã o lua. Dar de aici pânã la a-i prinde în pat pe amândoi, în casã la noi, e cale lungã. Credeti-mã cã, dacã era sã se întâmple asta, iesea urât. Mã vedeti asa calmã, dar îi bãteam pe amândoi. În casã la mine, unde sunt mutatã de doi ani, nici mãcar nu e sfintitã, apoi sã mi-o aducã sã mi-o <<sfinteascã ea>>? Vã dati seama cã nu iesea frumos”, ne-a mai povestit sotia fostului viceprimar. Cât despre cauzele acestor zvonuri, aceasta a mai spus cã nu stie cine le-ar fi putut scormoni: „Nu stiu cine ar putea scoate asemenea bârfe, poate doar fosti contracandidati. Si în campanie electoralã s-au zvonit multe lucruri. Te deranjeazã, normal, nu îti vine bine sã auzi asta, însã zic cã asa e la tarã, lumea vorbeste. Însã eu nu am plecat de acasã, acum sunt la mama mea, dar pot sã mã întorc oricând acasã la mine”.

Discutie aprinsã între cei doi veri

Alina Pârgaru, tânãra despre care se spune cã ar fi amanta fostului viceprimar, spune cã nimic nu e adevãrat. „Nu stiu cum de au apãrut bârfele astea, nu stiu cine le-ar fi putut scoate”, ne-a spus aceasta. Socrul acesteia însã ne-a declarat cã sãptãmâna trecutã, mai exact joi, între cei doi veri ar fi avut loc o discutie pe baza acestui subiect. „L-am vãzut pe bãiatul meu cã a luat telefonul si s-a dus la nepotul meu. Nu stiu ce o fi discutat, dar când s-a întors acasã nu a fãcut scandal”, ne-a spus unchiul fostului viceprimar.

„Nu iese fum fãrã foc”

Vecinii acestora spun însã cã povestea este cât se poate de adevãratã. „Stiti cã existã o vorbã: <<nu iese fum fãrã foc>>. Asa si în cazul lor. Fata asta, Alina, a fost vãzutã de multe ori împreunã cu fostul vice, mai ales pe acasã pe la ei. În plus, Irina e la mama ei de joi sau vineri. Nu pleca de acasã, cu tot cu copii, asa, dacã nu se întâmpla nimic. E pãcat de ea, cã nu a avut o viatã prea bunã, desi e o femeie corectã, de casã. La început nu a fost acceptatã deloc în familia fostului vice, apoi, dupã ce a nãscut primul copil, vreo câtiva ani au stat despãrtiti. A stat la un loc cu rudele lui, de abia acum, de vreo doi ani, s-au mutat singuri”, ne-a spus o vecinã de-a familiei Pârgaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.