spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Performanţă INCREDIBILĂ! Viitorul lui Hagi este noua campioană a României. Cum arată clasamentul!

- Advertisement -

Campioana României, ediţia 2016-2017, este Viitorul Constanţa, după victoria la limită în faţa CFR-ului (1-0). Trupa lui Gică Hagi s-a duelat de la distanţă cu FCSB şi cu Dinamo în ultima etapă din play-off, iar confruntarea a fost de-a dreptul incendiară. Hagi a câştigat astfel primul titlu ca antrenor cu Viitorul, la numai 8 ani de la înfiinţarea clubului. Totul a fost LIVE SCORE pe www.realitatea.net. (Foto: Gazeta Sporturilor)

Viitorul a terminat la egalitate de puncte cu FCSB, dar este campioană, conform LPF, întrucât are avantajul meciurilor directe în faţa echipei lui Gigi Becali.

Patronul FCSB anunţase că va merge la TAS dacă LPF îi va da titlul Viitorului, invocând faptul că regulamentul ar fi interpretabil. LPF a emis însă astăzi un comunicat în care a confirmat că, la egalitate de puncte, echipa lui Hagi este campioană (VEZI AICI comunicatul!).

UPDATE 1 | În această seară, după meciul FCSB-ului, Gigi Becali a susţinut categoric că îşi va cere dreptatea la TAS şi i-a transmis un mesaj lui Hagi: „Mesajul meu pentru Hagi este așa: Nu vreau să fac nicio polemică, e nașul meu, nu mă cert cu el, dar dreptatea trebuie făcută și regulamentul trebuie respectat. Vom vedea ce spune TAS. Dacă TAS spune că ei au dreptate, eu o să-i strâng mâna și o să-i spun Bravo!”.

UPDATE 2 | VEZI AICI ce transferuri va face Gigi Becali la FCSB!

UPDATE 3 | VEZI AICI ce reacţie a avut Hagi: „Îmi vine să…”

–––––––––––––-

Clasamentul final este următorul:

1. Viitorul 44p

2. FCSB 44 p

3. Dinamo 40 p

4. CFR Cluj 33 p

5. CSU Craiova 31 p

6. Astra Giurgiu 27 p

sursa: https://www.realitatea.net/performanta-incredibila-viitorul-lui-hagi-este-noua-campioana-a-romaniei-cum-arata-clasamentul_2063031.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.