spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

„Ne asteaptã un meci greu”

- Advertisement -

HC Vaslui – Politehnica Timisoara, azi, ora 18:30, Sala Sporturilor

Antrenorul secund al Politehnicii Timisoara, Atilla Horvath, a declarat cã meciul decisiv cu HC Vaslui, din faza a doua a play-off-ului Ligii Nationale va fi foarte dificil.

„Pe terenul Vasluiului va fi un meci foarte greu, dar sperãm sã cîstigãm pentru cã revine si Cristi Fenici. Sã nu uitãm cã în prima deplasare el nu a jucat deoarece a fost suspendat. Sperãm sã fim în tonus si sã ne impunem pentru cã vrem sã luptãm pentru locul 5. Din punct de vedere fizic, stãm bine, bãietii de la loturile nationale s-au întors în grafic, asa cã trebuie sã fim concentrati la ce ne-a mai rãmas, adicã lupta pentru locul 5”, a declarat Atilla Horvath, antrenor secund SCM Politehnica Timisoara.

„Întâlnim o echipã motivatã”

Vuk Milosevic, unul dintre cei mai buni jucãtori ai Timisoarei în acest sezon se asteaptã la un meci echilibrat pentru cã atât gazdele cât si oaspetii vor urmãri sã se califice în cursa pentru locurile 5-6. „Ne asteaptã o deplasare lungã. Întâlnim o echipã de motivatã, care vrea sã se impunã, dar si noi vrem acelasi lucru. E bine cã ne-am recuperat unii jucãtori si putem evolua cu o mai mare încredere pentru rezultatul pozitiv”. Meciul HC Vaslui – Politehnica Timisoara se va juca azi, în Polivalenta din Vaslui, cu începere de la ora 18:30. Învingãtoare de azi se va lupta cu câstigãtoarea dintre HC Odorhei si Dunãrea Cãlãrasi pentru locul 5 al clasamentului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.