spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Drumuri naţionale importante din Suceava, pline de gropi care pun în pericol siguranţa traficului

- Advertisement -

Trei drumuri naţionale importante care străbat judeţul Suceava înregistrează degradări importante, care pot pune în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. Concluzia îi aparţine chiar Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care reclamă că firma din Suceava care are contract de întreţinere a drumurilor respective a ignorat ordinul dat pentru refacerea porţiunilor degradate încă de la finele lunii aprilie. Este vorba de trei drumuri aflate în administrarea Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc. Printre ele şi DN 17B, de la Vatra Dornei spre Neamţ, drumul pe care zeci de şoferi exasperaţi de gropi au organizat un protest săptămâna trecută.

Trei drumuri naţionale întinse şi circulate
Cele trei drumuri la care facem referire sunt DN 17B, de la Vatra Dornei spre Borca – Neamţ, DN 2E Fălticeni – Păltinoasa – Cacica – Marginea – Vicov şi DN 17A Câmpulung Moldovenesc – Rădăuţi, prin Pasul Palma. Aşadar, trei drumuri naţionale întinse şi circulate, de importanţă majoră.
Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a transmis că pentru activitatea de întreţinere a acestor drumuri au fost semnate contracte de prestare servicii cu firma Fibracis Grup SRL Suceava.
Aceste lucrări de întreţinere fac referire la cunoscutele plombe cu care drumurile sunt cârpite după fiecare sezon rece, o soluţie pe care foarte mulţi şoferi o contestă.
În data de 4 mai, printr-un comunicat oficial, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a anunţat că firma Fibracis a primit ordin de începere a lucrărilor de refacere a porţiunilor degradate de pe cele trei drumuri naţionaledin data de 26 aprilie, încă acesta a fost ignorat.

sursa: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-05-12/Drumuri-nationale-importante-din-Suceava-pline-de-gropi-care-pun-in-pericol-siguranta-traficului

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.