spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Ultimul drum pentru huseanca spulberatã pe o stradã din Roma!

- Advertisement -

DESTIN FRÂNT

ACCIDENT….Familia Alinei Prodan sustine cã sunt dovezi clare cã femeia se afla pe trecerea de pietoni, când a fost lovitã de masinã!

TRIST….Durere cumplitã în familia tinerei de 34 de ani din Husi! Trupul neînsufletit al Alinei Elena Prodan a fost adus acasã, iar astãzi, spun apropiatii, va avea loc înmormântarea. De reamintit cã huseanca, mamã a douã fetite, a fost victima unui accident rutier, petrecut în Italia, la Roma, pe 20 aprilie. Familia, revoltatã, a spus cã Alina se afla pe trecerea de pietoni, când a fost izbitã în plin, de o masinã condusã de un cetãtean italian. „Totul a fost filmat”, au spus membrii familiei Alinei, sperând cã, pe baza probelor reale, se va face dreptate în acest caz.

Alina Elena Prodan a fost adusã acasã, la Husi, orasul în care îsi întemeiase o familie frumoasã. Au durat câteva zile formalitãtile pentru ca trupul neînsufletit sã fie transportat în România. Astãzi, au spus apropiatii, va avea loc înmormântarea tinerei. Multi oameni, chiar si cei care nu au cunoscut-o personal, au mers, cu flori si lumânãri, la cãpãtâiul ei, empatizând cu familia îndureratã. Deocamdatã, spun apropiatii, familia vrea sã se ocupe, prioritar, de cele necesare înmormântãrii, apoi vor vedea ce este de fãcut în acest caz grav, în care o mamã a fost omorâtã pe trecerea de pietoni, iar vinovatul trebuie sã rãspundã. „O fatã foarte cuminte! Si ea, si sotul ei erau muncitori, se întelegeau bine. Stau aici, lângã podul de pe „Frunzelor”, îI cunoastem foarte bine. Au grijã si de bunica lor, care e în vârstã si care îi iubea. Mereu îi lãuda cã amândoi sunt harnici. Au muncit la casã, au renovat, au fãcut frumos. Se vedea cã munceau din greu prin strãini, ca sã facã gospodãrie. Dar uite cã nenorocirea a lovit si e durere prea mare”, au spus vecinii.

Alina era pe trecerea de pietoni. Totul a fost filmat, spun rudele!

Rudele Alinei au spus cã aceasta, în seara de 20 aprilie 2017, în jurul orei 20,30, se afla la intersectia dintre strãzile „Salaria” si „Angelo Banti” din zona Settebagni din capitala Italiei. Ea traversa perfect regulamentar, pe o trecere de pietoni. Atunci, o masinã marca „Lancia Ypsilon” a izbit-o în plin! Impactul a fost fatal, desi Alina a fost transportatã la Spital, traumatismele suferite însã nu i-au lãsat nicio snasã la viatã. Ciudat este, sustin rudele femeii, cã în presa din Italia a apãrut faptul cã Alina se afla pe un acostament, însã adevãrul, spun acestea, este cã ea era exact pe trecerea de pietoni! „Totul a fost filmat! În presa din Italia s-au spus multe munciuni, doar pentru cã noi suntem strãini, iar cel care a facut accidentul este de-al lor, italian. Aici, ei nu au reguli de circulatie parcã. Dar totul a fost filmat”, au spus rudele, lãsând sã se înteleagã cã sunt dovezi care le sustin punctul de vedere. Presa italianã a dat câteva detalii cumplite despre impact: s-a spus cã trupul Alinei a fost proiectat în aer, cãzând apoi peste o motocicletã din trafic, condusã de o altã tânãrã în vârstã de 32 de ani. Si aceasta a suferit rãni, dar a supravietuit. S-a declansat o anchetã în acest caz, iar husenii sperã sã se stabileascã adevãrul, iar italianul care a accidentat-o mortal pe Alina Elena Prodan sã nu scape nepedepsit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.