spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Romania, fruntasa in UE la decese in accidente auto. Asiguratorii cer masuri pentru cresterea sigurantei rutiere

- Advertisement -

După șase luni de la plafonarea tarifelor RCA, numărul de accidente rutiere grave din România este în continuare unul îngrijorător. Siguranța rutieră este la același nivel scăzut, iar România este în continuare în topul țărilor din Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul de persoane decedate în accidente rutiere.

Potrivit Uniunii Asiguratorilor, plafonarea tarifelor RCA, începând cu luna septembrie 2016, nu a rezolvat problemele sistemice ale segmentul RCA, ci doar a amânat așezarea pieței pe baze solide și predictibile.

Pornind de la statisticile oficiale care arată atât numărul foarte mare de accidente rutiere, cât și severitatea în creștere a acestora, una dintre soluții identificate de industria de asigurări pentru stabilizarea pieței RCA este adoptarea măsurilor care să conducă la creșterea siguranței rutiere în România.

sursa: http://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/romania-fruntasa-in-ue-la-decese-in-accidente-auto-asiguratorii-cer-masuri-pentru-cresterea-sigurantei-rutiere-111258/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.