spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

A lesinat si si-a spart capul asteptând sã îsi ridice numerele de înmatriculare

- Advertisement -

INCIDENT… Un bãrbat a lesinat si s-a ales cu capul spart din cauza aglomeratiei si lipsei de ventilatie din sediul Serviciului de Înmatriculãri din Vaslui. Conform martorilor, acestuia i s-a fãcut rãu si a cãzut ca o piatrã în timp ce îsi astepta rândul pentru a-si ridica numerele de înmatriculare de la ghiseu. Conform purtãtorului de cuvânt de la Serviciul de Ambulantã Vaslui, dr. Dan Ungureanu, bãrbatul a fost tratat la fata locului si a refuzat sã fie dus la spital, mai mult ca sigur pentru a nu îsi pierde locul la coadã. Din cauza aglomeratiei nici petele de sânge de pe podea nu au putut fi curãtate imediat, înãuntru fiind peste 50 de oameni ce asteptau rândul la ghiseele serviciului. “De la ora 11.00 e sângele pe jos. Cei de la ghisee au spus cã de abia dupã ora 16.00 pot curãta pata de sânge, pentru cã atunci vine femeia de serviciu. E o mare bãtaie de joc!” ne-a povestit Irina, 26 de ani.

Pe fondul aerului irespirabil si a temperaturilor de peste 35 de grade, un bãrbat a lesinat în sediul Serviciului de Înmatriculãri din Vaslui. Conform martorilor, acesta a cãzut jos foarte repede si nu au putut sã îl pridã la timp. “Era foarte cald si, din câte am auzit prin salã, stãtea de câteva ore la coadã. Nu l-am vãzut când a cãzut, doar am auzit un zgomot ca atunci când scapi un lemn pe beton”. Norocul bãrbatului a fost cã în zonã se afla un echipaj al serviciului tot pentru un caz asemãnãtor. “În cursul zilei de ieri, colegii mei au rãspuns unui apel de urgentã cu privire la un bãrbat ce a lesinat pe stradã în apropierea Serviciului de Înmatriculãri Auto. Dupã câteva minute, acelasi echipaj a fost informat de un alt bãrbat ce a lesinat din cauza cãldurii în interiorul institutiei. Ambii bãrbati au fost tratati la fata locului, nici unul dintre ei nu a dorit sã fie transportat la spital”, a declarat purtãtorul de cuvânt de la Serviciul de Ambulantã Vaslui, dr. Dan Ungureanu. Din cauza aglomeratiei si a lipsei femeii de serviciu, balta de sânge lãsatã în urma incidentului nu a putut fi curãtatã decât câteva ore mai târziu. Acest lucru a întins nervii celor care stãteau la coadã. “Douã persoane au lesinat astãzi pe aici, iar una si-a spart capul si a sângerat puternic. De la ora 11.00 e sângele pe jos. Cei de la ghisee au spus cã de abia dupã ora 16.00 pot curãta pata de sânge, pentru cã atunci vine femeia de serviciu. E o mare bãtaie de joc, iar doamnele de la ghisee trateazã oamenii cu o mare nesimtire”, ne-a povestit Irina, 26 de ani.

“Problema este cã oamenii nu înteleg cã o sã le vinã rândul si stau înghesuiti degeaba”

Cu toate cã programãrile online le permit vasluienilor sã nu mai stea cu orele la cozi, acestia încã trãiesc cu frica în sân cã altcineva va fi primit la ghiseu în locul lor. Astfel, cei programati încã se îmbulzesc la ghisee pentru a fi siguri cã vor fi primiti la ora care este trecutã pe bonul de ordine, în ciuda cãldurii apãsãtoare. “Vin cu copii, cãtel, pucel, numai chiuveta de acasã nu o aduc. Îi vezi cum vin cu câte trei, patru ore înainte sã le vinã rândul si stau pur si simplu înãuntru si asteaptã. Bineînteles cã se încãlzeste si cad oamenii din picioare, mai si fac panaramã la ghisee cã, vezi Doamne, nu sunt serviti cum trebuie. Sãracele femei de la ghisee au si ele o limitã. Cel mai rãu lucru e cã mai vin si cu copii mici dupã ei. Chiar si seful de la înmatriculãri a spus sã nu mai astepte degeaba cã vor fi chemati la ghisee când le vine rândul, dar nu, ei o tin pe a lor. Am vãzut si o familie cu copii lãsati la umbrã pe iarbã si, când le-am spus sã nu îi mai lase sã stea jos pentru cã acum apar cãpusele de la câinii vagabonzi, au început sã râdã de mine. Când te grãbesti sã faci un lucru, îl faci aproape degeaba”, ne-a povestit Dumitru, 56 de ani. (Andrei Manolachi)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.