spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Cujba, satul unde fetele se scot la „produs” una pe cealaltã

- Advertisement -

DEPRAVARE…Situatie incredibilã într-un sat din comuna Tãcuta. Desi este situat în vârful unui deal si numãrã doar câteva zeci de locuitori, satul Cujba este unul dintre cele mai rãu-famate localitãti din judetul Vaslui. În ciuda faptului cã oamenii de aici sunt linistiti, aproape cã nu trece noapte în care satul sã nu fie „cãlcat” de golani. De vinã ar fi douã fete, una de 16 ani, iar cealaltã de 17 ani, care atrag ca un magnet toate relele. Potrivit sãtenilor, capul rãutãtilor ar fi tânãra de 17 ani, pe nume Ramona I. Dacã majoritatea fetelor de vârsta ei merg la scoalã si au preocupãri specifice adolescentei, Ramona este deja mãmicã, trãieste în concubinaj cu un bãiat din Rebricea, pe care îl însalã cu vãrul acestuia. Pentru a scãpa de bãrbatul cu care s-a legat la cap, fata a tocmit trei tineri pentru a-i aplica o corectie fizicã. Ba mai mult, lumea din sat o bãnuieste pe aceasta cã le-ar initia pe celelalte tinere din Cujba în tainele celei mai vechi meserii din lume: prostitutia.

Aproape cã nu existã searã în care satul Cujba, comuna Tãcuta, sã nu fie zguduit de scandaluri, bãtãi si amenintãri. Oamenii trãiesc sub imperiul fricii cauzate de câtiva tineri, care nu se lasã „intimidati” nici mãcar de drumul aproape impracticabil pe care trebuie sã-l parcurgã pânã acolo. „În fiecare searã vin golani aici. Este jale cu fata asta, Ramona. Toatã lumea o stie, numai rele face. A fãcut si un copil, dar nu are grijã de el. L-a dat în plasament. Nici mamã-sa nu e departe, i-a plãcut viata si ei”, ne-a spus o vecinã.

„A pus golanii sã-l batã pe fostul ei concubin”

Desi are doar 17 ani, fata are un trecut bogat. „E <<performantã>> de la 10 ani. S-a luat cu un bãiat bun de prin Rebricea, a fãcut un copil si l-a dat la stat. Apoi a început sã umble cu vãrul lui si, ca sã scape de el, a început sã punã bãietii sã-l batã. Înainte de Paste, când bãiatul ãsta a venit la noi sã ne ajute la niste treburi în gospodãrie si a rãmas sã doarmã peste noapte, golanii ãstia pusi de ea au intrat la noi în casã si l-au bãtut. Ne-am speriat foarte tare. Avem copii mici, am crezut cã cine stie ce ne face. Acum, în urmã cu câteva zile, am auzit cã iar l-a bãtut. El e un om bun, ar primi-o înapoi… Vrea sã ia copilul acasã, sã aibã grijã de el”, ne-a mai povestit o altã vecinã.

„O s-o vând pe 150 milioane”

Ramona este cea care a convins-o pe Magdalena, tânãra despre care Vremea Nouã a scris în editia de ieri cã era la un pas sã fie vândutã. Mama aesteia ne-a povestit în urmã cu douã zile cã tânãra a sunat-o si i-a spus cã o va vinde pentru suma de 15.000 lei. Desi pe cele douã le lega o prietenie de ani de zile, Ramona avea alte gânduri cu Magdalena. „Eu stiu cã înainte se întelegeau bine, dar de ceva vreme Ramona si-a schimbat atitudinea. În ziua în care a plecat fata la Vaslui, m-a sunat sã mã întrebe unde e Magdalena. I-am zis cã la Vaslui. Ea mi-a zis <<aa, las’ cã stiu eu>>. Am spus cã cine stie ce treabã au. Apoi m-a mai sunat o datã si m-a amenintat cã nu o s-o mai vãd niciodatã: <<Ti-am prins-o eu pe Mãdãlina. O s-o vând pe 150 milioane (n.r. 15.000)>>. Când am auzit, am sunat la 112 si l-am anuntat si pe seful de politie”, povesteste Lãcrãmioara, mama Magdalenei. Apoi, lucrurile au escaladat. „În noaptea de duminicã spre luni, la ora douã dimineata, m-a sunat o prietenã, pe nume Ramona, sã mã întrebe dacã nu vreau sã merg acasã, cã are ea loc în masinã. Când am coborât la scarã era ea cu alti trei bãieti”, îsi aminteste Magdalena. Aceasta a fost urcatã mai mult cu forta în masinã si dusã într-o casã din Holboca, judetul Iasi. Aici, cei cinci au petrecut pânã la rãsãritul soarelui. Vãzând cã bãrbatii o lasã fãrã încãrcãtor la telefon si o tin fortat în casã, fata si-a chemat în ajutor doi prieteni din Vaslui. Acestia s-au urcat de urgentã în masinã si au adus-o, înapoi la mãtusa ei. Gestul celor doi nu le-a cãzut deloc bine tinerilor din Iasi, care s-au oferit sã-i ajute pe pãrintii fetei sã-si ia copilul acasã. În momentul în care s-au întâlnit, cele douã tabere au început scandalul. Pe fir a intrat si politia, care i-a dus pe toti la sectie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.