spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Vasluiul are dublu-campion mondial la Kempo (foto)

- Advertisement -

Performante în sporturile de contact

PE PODIUM…Douã medalii de aur, trei de argint si una de bronz este zestrea cu care sportivii clubului Defender Vaslui s-au întors de la Campionatul Mondial de Kempo. Performerul delegatiei României a fost vasluianul Iustin Costea care a devenit campion mondial la probele de knockdown si semi-kempo.

Orasul Albufeira din Portugalia a gãzduit, în perioada 26-30 aprilie, Campionatul Mondial de Kempo, concurs la care au participat peste 700 de sportivi din toatã lumea. România a fost prezentã cu 12 sportivi, dintre care doi din Vaslui, de la clubul Defender. Acestia au avut o evolutie la superlativ, câstigând nu mai putin de sase medalii. Cele mai bune rezultate au fost obtinute de Iustin Costea, care a câstigat aurul la probele Knockdown si Semi-kempo. În prima probã vasluianul a trecut de un adversar din Franta iar în a doua probã, de unul din Spania. Iustin a a urcat pe podium si la probele de Submission si kempo-kick, unde a devenit vicecampion mondial.

Darius Cobzaru, vicecampion mondial la Knockdown

România are, începând de duminicã, nu doar campion mondial la proba de Knockdown ci si vicecampion mondial. Este vorba de vasluianul Darius Cobzaru, care a urcat pe pozitia a treia a podiumului si la proba de full-contact. Cu sase medalii câstigate în patru zile (douã de aur, trei de argint si una de bronz), cei doi sportivi vasluieni au fost printre cei mai buni componenti ai delegatiei României, fiind felicitati de conducerea Federatia Românã de Kempo pentru rezultatele obtinute. „Multumim tuturor celor care au contribuit la formarea si dezvoltarea noastrã”, a fost mesajul transmis de doi sportivi vasluieni, la finalul întrecerii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.