spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

„I-am respectat pe cei de la Atletico. Sã mã respecte !”

- Advertisement -

Scandal la Atletico Vaslui

REACTIE…Sorin Sava, antrenorul care a dus-o pe Atletico Vaslui pe locul trei la finalul turului s-a arãtat surprins cã, în continuare e trecut pe foaia de joc desi s-a despãrtit de gruparea vasluianã încã din iarnã

Tehnicianul le cere celor care lucreazã la club sã-l respecte, asa cum si el a respectat clubul si echipa în prima parte a campionatului.”Am vãzut cã am fost trecut pe foaia de joc a partidei de la Miroslava, de sâmbãtã. Eu eram la Husi în momentul acela, aveam meci. E pãcat cã se recurge la astfel de practici, care nu fac cinste nimãnui. Îi rog pe cei care mai sunt la club sã mã respecte, asa cum si eu i-am respectat pe ei. Eu din luna decembrie nu mai am treabã cu echipa, nu e normal si nici regulamentar sã fiu trecut în continuare pe foaia de joc”, a declarat Sorin Sava.

„N-am mai crezut în proiectul Atletico”

Potrivit antrenorului, Atletico Vaslui putea promova în acest sezon în liga a II-a dacã-si pãstra lotul pe care l-a avut în prima parte a campionatului. „Am decis sã nu mai continui cu Atletico Vaslui dupã ce în pauza de iarnã nu s-a fãcut nici o pregãtire cu echipa. Pregãtirea de iarnã e vitalã pentru un fotbalist, iar cum noi nu ne-am pregãtit deloc, era si firesc sã nu mai continui la echipã. M-am întâlnit cu conducerea clubului si i-am zis cã eu nu pot lucra cu niste jucãtori adunati peste noapte la Vaslui. E pãcat cã s-a ajuns aici, pentru cã Vasluiul a avut lot cu care putea promova în liga a III-a. Nu stiu de ce s-a ajuns aici, nu mai e treaba mea” a mai spus antrenorul. Cu Sorin Sava pe banca tehnicã, Atletico Vaslui a obtinut 5 victorii, douã egaluri si o singurã înfrângere, terminând turul pe locul 3, la patru puncte în spatele liderului AFK Miercurea Ciuc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.