spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

România – Danemarca 0–0. Ce șanse mai au tricolorii să se califice la Campionatul Mondial din Rusia

- Advertisement -

Naționala de fotbal a României a terminat la egalitate pe teren propriu cu Danemarca, scor 0 – 0, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia. Astfel, băieții lui Daum au egalat un record vechi de 69 de ani, iar șansele de calificare scad considerabil

Potrivit GSP, România nu a reușit să marcheze în ultimele 4 meciuri (cu Rusia, Polonia, Kazahstan și Danemarca). La fel s-a întâmplat și în sezonul 1947 – 1948, când n-am înscris în tot atâtea partide consecutive cu Ungaria, Polonia, Albania și iar Ungaria.

Naționala a început în forță meciul de duminică seara, iar numai după 18 minute de la fluierul de start, Keșeru își trecea în cont cea mai mare ocazie a meciului. Atacantul lui Ludogoreț a trimis mult peste poartă.

Ocazii au existat și de partea cealaltă, cu doar câteva secunde înainte de finalul primei reprize, Eriksen ratând incredibil singur cu Tătărușanu. El a trimis peste poartă.

sursa: https://www.realitatea.net/romania-danemarca-0-0-ce-anse-mai-au-tricolorii-sa-se-califice-la-campionatul-mondial-din-rusia_2046561.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.