spot_img
24.1 C
Vaslui
23-sept.-2024
spot_img

UPDATE! Accident teribil lângă Spitalul Județean Vaslui. Un copil de 10 ani, în stare gravă

- Advertisement -
UPDATE: Cel care a provocat teribilul accident este Dorel Simion, un bărbat de 40 de ani, originar din comuna Munteni de Sus, cu domiciliul stabil în municipiul Vaslui. Acesta este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă. In funcție de evoluția stării de sănătate a  copilului accidentat, încadrarea juridică a faptei sale se poate schimba. In același timp, veștile venite dinspre Spitalul Județean Vaslui nu sunt dintre cele mai bune. Chiar dacă medicii au reușit să oprească hemoragia, starea victimei este critică. Aceasta a suferit o ruptură de splină, fractură de bazin și leziuni multiple ale organelor interne. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru ca minorul să fie transferat la un spital din Iași.

UPDATE! Starea copilului de 10 ani este critică. Având în vedere că accidentul s-a petrecut foarte aproape de spital, acesta a fost transportat în cel mai scurt timp posibil la secția Primiri Urgențe, amănunt esențial în lupta sa pentru supraviețuire. De aici a fost dus în sala de operație. „Copilul a fost adus instabil hemodinamic, destul de grav. Investigațiile au arătat faptul că pacientul a suferit ruptură de splină și a fost dus direct în sala de operație. Viața i-a fost pusă în pericol dar are șanse de supraviețuire tocmai pentru că a fost adus în foarte scurt timp la spital. Să sperăm că va avea o evoluție bună”, spun medicii urgentiști. De asemenea, polițițiștii Biroului de Poliție Rutieră Vaslui au deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Mai trebuie spus că accidentul a avut loc în apropierea trecerii de pietoni după ce șoferul unei autoutilitare a tras de volan pentru a evita impactul cu un alt autovehicul. Cercetările vor stabili, cu exactitate, modul în care s-a petrecut accidentul rutier și cine se face vinovat.

Un accident rutier grav a avut loc, cu puține minute, lângă Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Un copil 10 ani, care mergea pe trotuarul vizavi de Teoclinik, a ajuns sub roțile unei autoutilitare care se deplasa din oraș spre Moara Grecilor. Șoferul autoutilitarei a evitat impactul cu un autoturism Wolkswagen care a venit de pe banda I a bulevardului, vrând să vireze la stânga, spre farmacia Ropharma. Șoferul autoutilitarei a tras dreapta de volan, a urcat pe trotuar și l-a lovit în plin pe copil. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Ambulanței, dar și descarcerarea, pentru că șoferul a rămas blocat în mașină. Copilul a fost trasportat la spital în stare foarte gravă. Vom reveni cu mai multe amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.