spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Primarul Ioan Buta se rãtoieste pe Facebook la un politist!

- Advertisement -

LUMEA DA, PRIMARUL BA! Un agent de politie din orasul Murgeni, Marius Stan, a fãcut ordine pe DN 24A, care traverseazã orasul, amendând toti soferii care au parcat în zonã interzisã. Politistul a fost felicitat de zeci de oameni din localitate, care nu mai vãzuserã o asemenea ordine la ei în oras de mult. Însã, cum orice faptã bunã nu rãmâne nepedepsitã, politistul a intrat în conflict cu … primarul orasului Murgeni, Ioan Buta, care l-a atacat pe agentul ce si-a fãcut treaba pe reteaua de socializare. Nu numai cã l-a atacat el, dar si-a pus si fiul, pe Marian Buta, sã-l atace pe politist, precum si o rudã – fin de cununie. Politistul Marius Stan s-a multumit cu aprecierile cetãtenilor si ale sefilor sãi din Politia orasului Murgeni, fãrã sã îi pese de “istericalele” primarului Buta si ale neamurilor lui, continuând sã-si facã treaba, spre disperarea edilului, care mai mult tine partea rromilor decât a cetãtenilor români din Murgeni.

Pe 14 martie, Marius Stan, agent de politie din cadrul Politiei orasului Murgeni, a postat pe pagina sa de socializare, câteva fotografii cu DN 24 A, care tranziteazã orasul Murgeni, curat ca-n palmã! Adicã fãrã masinile parcate aiurea pe acest drum, masini care stationau chiar în curbã, în ciuda semnelor de circulatie care interzic si oprirea si stationarea pe DN 24 A. “Asa trebuie sã arate Drumul National 24A în Murgeni (centru). Dacã vreti sã fiti respectati, vã rugãm sã ne respectati munca! DOAR TRANZIT!!!”, a scris agentul Marius Stan, explicând pozele. Zeci de cetãteni ai orasului l-au felicitat si s-au bucurat cã, în sfârsit, orasul lor aratã altfel, fãrã masini parcate aiurea. “De când aveam 7 ani n-am mai vãzut asa frumos la noi în oras. Felicitãri!”, a scris o femeie din Murgeni, aprecierile pentru munca politistului fiind foarte multe. Dar cine credeti cã s-a supãrat “fleascã” pe agentul de politie, care, ca sã facã o asemenea “curãtenie”, a amendat câteva zile la rând pe cei recalcitranti, care încãlcau legea? Fix primarul orasului, Ioan Buta, care l-a “apostrofat” serios pe agentul Marius Stan si l-a acuzat cã îsi face treaba … ilegal. “Un agent de poliție care nu are o constantã în îndeplinirea obligațiilor de serviciu și folosește metodele proprii de înjosire a cetãțenilor care tranziteazã localitatea, poate fi considerat mai mult decât zelos. Misiunea lui este sã asigure fluidizarea traficului în permanențã, nu numai atunci când își amintește cã are de demonstrat ceva cuiva. Aș vrea ca domnul agent sã posteze în fiecare zi poze cu strãzile din oraș, dupã aceea am sã încep sã cred chiar și eu cã își face treaba în mod legal. Domnul agent a lãsat impresia cã l-am mustrat, dar bãnuiesc cã lipsa de activitate îl impinge sã se autovictimizeze. Sau poate vrea sã candideze la funcția de primar?”, l-a apostrofat primarul orasului Murgeni, Ioan Buta.

Dã si tata, dau si eu!

Ca sã nu rãmânã mai prejos, fiul primarului, Marian Buta, a sãrit si el pe agentul de politie, care i-a rãspuns primarului Buta. “La care agent de politie vã referitI, domnule primar?” Imediat a primit rãspunsul de la nimeni altul decât fiul primarului Buta, Marian. “Domnule agent Marius Stan, cred cã la dvs se refera … astãzi nu am vãzut atâta dãruire din partea dumneavoastrã … ieri ati fugãrit toți distribuitorii care vroiau sã-si livreze marfa … Drumul Național 24A fiind singura cale de acces … la asta se referea când a spus << Exces de zel >>. Dacã vrei sã fii <<Spartan>>, fii în fiecare zi , nu o datã pe an !!! Sã înteleg cã ai pus pozele doar pentru a strânge like-uri”, atacã si fiul primarului, Marian Buta. Imediat a fost urmat de tatãl sãu, primarul Murgeniului, care “l-a înfierat” si mai tare pe bietul agent de politie care si-a fãcut treaba si a impus respectarea legii pe DN 24 A. Ba a trecut chiar si la amenintãri! “Tinere agent de poliție, te rog sã-ți revizuiești comportamentul și sã nu te mai folosești de numele meu prin scurtele tale acțiuni lãudãroase și cu efect de scurtã duratã. Dacã vrei sã devii un bun polițist, te provoc sã-ți respecți meseria. Dacã te mai folosești de numele meu, te voi da în judecatã. Chiar îți voi face o plângere cu privire la afirmația pe care ai fãcut-o. Vreu sã știu dacã ți-am cerut eu vreodatã raportul. Dacã vrei sã te lauzi pe Facebook ar fi bine sã nu mã amesteci pe mine în piesele tale de teatru ieftin. Acum chiar cã voi fi mai receptiv la intensa ta activitate și voi acorda o mai mare atenție la plângerile care se fac împotriva ta.”, scrie, într-un ultim comentariu, primarul Buta.

Agentul de politie Marius Stan n-a dorit sã facã niciun comentariu privind atacurile si amenintãrile primarului Ioan Buta asupra sa, el precizând cã atâta timp cât îsi face treaba având legea de partea sa, nu-i este fricã de nimeni si va continua sã impunã în Murgeni respectarea legii, în special pe DN 24 A! Oare pe cine a amendat tânãrul politist dintre neamurile primarului? Sau a oprit aprovizionarea la vreun magazin de-al sotiei primarului? Iar pe reteaua de socializare si-a fãcut numãrul si un fin al primarului, dar timid si fãrã “anvergura” bãrbatilor duri” din familia Buta!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.