spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Fotograful, tapul ispãsitor al orgiei din Cuba, iertat!

- Advertisement -

ÎNGÃDUINTÃ… Fotograful din seara orgiei din Club Cuba, considerat de cãtre administratorul acestuia principalul vinovat pentru scandalul iscat, nu a mai fost demis. Potrivit unor surse, dupã ce situatia s-a mai detensionat, s-a revenit asupra deciziei. Administratorul clubului a convocat întregul personal la o sedintã, în cadrul cãreia a spus cã a fost o decizie luatã la nervi, cã si el poartã o parte din vinã si cã pe viitor, pentru a se evita astfel de situatii, îsi doreste mai multã comunicare între ei. Acesta le-a mai precizat cã de acum înainte, toate fotografiile care vor fi publicate pe pagina de Facebook a clubului vor trece prin filtrul sãu. Rãmâne însã de vãzut dacã fotograful, gãsit tap ispãsitor în acest caz, va mai dori sã continue colaborarea.

Politia ancheteazã în continuare cazul dezmãtului, care a avut loc pe data de 4 martie în Club Cuba. Oamenii legii trebuie sã cerceteze dacã la show-ul erotic din seara respectivã au participat minori si dacã stripperii au întrecut mãsura. Potrivit purtãtorului de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, ancheta se efectueazã „sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice. La articolul 375 din Codul Penal se precizeazã cã fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fãrã drept imagini ce prezintã explicit o activitate sexualã ori sãvârseste acte de exhibitionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseste cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendã”.

Stripperii si elevele de liceu au simulat scene de sex

Cazul dezmãtului din Cuba a ajuns în atentia opiniei publice dupã ce pe pagina de Facebook a clubului au fost publicate imagini din timpul show-ului erotic organizat cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, care înfãtisau câteva tinere, unele dintre ele chiar minore, în ipostaze indecente. Imobilizate de dansatori, acestea au fost puse în diferite pozitii si au simulat scene de sex. La un moment dat, stripperii au renuntat la obiectele vestimentare, fãrã sã tinã cont cã în club majoritatea fetelor erau minore. Imaginile postate atunci fãceau concurentã serioasã filmelor porno!

Searã caritabilã în Club Cuba

Din dorinta de a se delimita de acest incident si de a spãla imaginea clubului, administratorul clubului organizeazã la sfârsitul acestei sãptãmâni o petrecere cu scop caritabil. „White Sensation, sâmbãtã,18 Martie, la Cuba Club din Vaslui. Îmbracã-te în alb si hai sã ne transformãm într-o mare albã de oameni petrecãreti, oameni cu chef de distractie. Aceastã searã va fi caritabilã, toate fondurile obtinute de la intrare vor fi donate. Vom oferi shot-uri gratuite celor care se vor îmbrãca în alb. Muzica va fi asiguratã de MC Dj As si Dj Dragos”, se anuntã pe pagina de eveniment creatã pe Facebook. Organizatorii nu au specificat însã destinatia fondurilor ce se vor strânge, unde vor merge acesti bani, cazul sau cazurile ce vor fi ajutate ori scopurile în care vor fi investite.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.