spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

„Câinii” ne-au mai muscat o datã

- Advertisement -

Dinamo Bucuresti – HC Vaslui 31-28 (13-14)

PÃCAT….HC Vaslui a surprins ieri, în meciu cu liderul Dinamo Bucuresti doar prin joc, nu si rezultat. Elevii lui Sandu Iacob au avut o evolutie foarte bunã, dar din pãcate au plecat, din nou, învinsi de pe terenul „câinilor”, scor 31-28.

Vasluiul a fãcut o primã reprizã foarte bunã, terminând în avantaj, scor 14-13, dar au evoluat slab în a doua parte a confruntãrii cu Dinamo, fiind învinsã de gazde cu trei goluri diferentã, scor 31-28. Profitând de faptul cã Dinamo nu si-a trimis din primul minut artileria grea pe teren, elevii lui Sandu Iacob au preluat avatanjul pe tabela de marcaj în minutul 11 si nu l-au mai cedat pânã la finalul primelor 30 de minute, când reusita lui Andrei Popescu ne-a trimis victoriosi la vestiare. În partea a doua, „alb-rosii” au apãsat mai tare pe acceleratie, si cu un prim 7 aproape formula standard, au reusit sã întoarcã scorul, impunându-se cu 31-28. Pentru HC Vaslui este a treia înfrângere din aceastã primãvarã, dupã cele de la Suceava si Odorheiul Secuiesc. Sâmbãtã, pe 18 martie, gruparea vasluianã de handbal va sustine un nou meci foarte important, pe teren propriu, cu CSM Focsani.

Rezultatele Resitei rãmân anulate

Consiliului de Administratie al Federatiei Române de Handbal a votat ca rezultatele echipei HC Adrian Petrea sã rãmânã anulate astfel cã situatia din clasament rãmâne neschimbatã. În acest context, Dinamo Bucuresti, Politehnica Timisoara, AHC Dunãrea Cãlãrasi si CSU Suceava profitã de pe urma acestei decizii, deoarece pierduserã puncte în fata Resitei. Echipele dezavantajate de aceastã decizie sunt HC Vaslui, Steaua Bucuresti, si Dobrogea Sud Constanta, formatii care s-au impus în confruntarea cu HC Adrian Petrea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.