spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Stil si elegantã la “The Picture of beauty and art” Vaslui

- Advertisement -

PETRECERE… Rochii de searã, sampanie, mâncãruri fine si o atmosferã de poveste. Sunt elementele primului show inspirational de nuntã din Vaslui: “The Picture of beauty and art”. Peste o sutã de persoane, viitori miri sau doar potentiali nuntasi, au participat sâmbãtã seara la primul eveniment de acest gen din judet. Desfãsurat într-o locatie aleasã, si anume la Restaurantul Vascar, show-ul inspirational a reusit sã reuneascã în acelasi loc toate serviciile de care au nevoie cei care vor sã-si uneascã destinele: coafurã, machiaj, manichiurã, vestimentatie, dans, decor, sonorizare si fotografie.

Aflat la prima editie, “The Picture of beauty and art” a reusit sã îmbine armonios prezentarea acestor servicii de nuntã cu distractia si voia bunã. Invitatii au fost primiti de hostesse cu sampanie, au degustat apoi mâncãruri fine si s-au delectat admirând ofertele de nuntã marca Macovica Magic hair, Machiaj Cãtãlina Zãrnescu, Laura Nails-Vaslui, Ana Maria Paladuta, Magic Decor Dudãu Andreea, Loredanna Georgiana Cozma, Sonorizãri Vaslui (Sorin Popliuc, Alexandru Dudãu, Stefan Dudãu), REDevent si Cabina Foto.

“The Picture of beauty and art” Vaslui, bine-primit în rândul vasluienilor

Reusita evenimentului i-a surprins si pe organizatori. Reactiile au fost pozitive, ceea ce îi îndeamnã pe acestia sã facã din eveniment o traditie si sã-i dea viatã si anul viitor. “Minunat cã se organizeazã un astfel de show si la Vaslui, asa vor putea si viitoarele mirese sã îsi facã o pãrere despre ceea ce implicã o nuntã si cât de sus pot sã-si ducã visul. Felicitãri tuturor celor din echipã pentru prima editie si sã continue cu multe altele”, le-a urat organizatorilor unul dintre participanti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.