spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Fiul lui Bercea Mondial, condamnat definitiv la 9 ani și 3 luni de închisoare

- Advertisement -

Fiul interlopului Bercea Mondial, Florin Anghel, a fost condamnat, joi, definitiv, de Curtea de Apel București (CAB), la 9 ani și 3 luni de închisoare, în dosarul în care este acuzat că la șantajat pe Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu.

Decizia a fost luată în dosarul în care Mircea Băsescu i-a acuzat de șantaj pe Florin Anghel și alți patru membri ai familiei lui Bercea Mondial.

În același dosar, Marius Constantin (ginerele lui Bercea) a fost condamnat la 3 ani și 310 zile închisoare cu executare, fiindu-i revocată eliberarea condiționată; Izaura Anghel (fiica lui Bercea) a primit 2 ani, 5 luni și 10 zile închisoare cu suspendare, sub supraveghere, ea fiind obligată să presteze 90 de zile muncă în folosul comunității; Ion Grinică Anghel (fiul lui Bercea) a primit o măsură educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o durată de 6 luni.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în data de 1 noiembrie 2013, Florin Anghel i-ar fi cerut lui Mircea Băsescu suma de 280.000 de euro, în caz contrar ameninţând cu dezvăluirea în presă a unor informaţii compromităţoare, de corupţie, în care ar fi fost implicat acesta şi familia sa.

sursa: https://www.realitatea.net/fiul-lui-bercea-mondial-condamnat-definitiv-la-9-ani-i-3-luni-de-inchisoare_2040671.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.