spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Mãrtisor tragic: Femeie gãsitã moartã în fata birtului din sat

- Advertisement -

INCREDIBIL… O femeie din judetul Iasi si-a gãsit sfârsitul ieri dimineatã, în localitatea vasluianã Rebricea. Femeia în vârstã de 40 ani, cunoscutã ca o mare consumatoare de alcool, a fost gãsitã în soc hipotermic în fata barului în care bãuse cu o searã înainte. I s-a fãcut rãu, a cãzut si si-a pierdut cunostinta. A zãcut câteva ore bune pânã când a vãzut-o un sãtean si a sunat la 112. Ulterior, o ambulantã a transportat-o de urgentã la Spitalul Judetean Vaslui, acolo unde timp de câteva ore medicii au încercat sã-i creascã temperatura corpului. În zadar însã, femeia nu a mai putut fi salvatã. Ca un paradox, aceasta se afla în vizitã la rude, pentru a participa la înmormântarea unui apropiat.

În loc sã sãrbãtoreascã 1 Martie, rudele unei femei din judetul Iasi se pregãtesc de înmormântare. Aceasta a avut proasta inspiratie sau prostul obicei sã meargã la birtul din sat si sã bea pânã nu mai poate. Nu a mai reusit sã ajungã acasã, la familia la care se afla în vizitã în Rebricea, a cãzut cu fata la pãmânt si nu s-a mai putut ridica. Abia dimineata, un vecin a observat-o si a chemat ajutoare. Femeia era cunoscutã ca o consumatoare de alcool, acesta fiind si motivul pentru care copiii ei au ajuns într-un centru de plasament. Rudele sunt socate de întâmplare si, totodatã, mâhnite de faptul cã acum, în loc de o înmormântare, vor avea de pregãtit douã înmormântãri.

A fãcut stop cardiorespirator pe drumul spre spital

Potrivit medicului de gardã, Gabi Olaru, în momentul în care a fost gãsitã, temperatura corpului femeii era de 22,5 grade Celsius. „Pacientul a fost gãsit în soc hipotermic în cursul acestei dimineti (n.r. ieri). În timpul transportului cu ambulanta, a fãcut stop cardiorespirator. A fost adusã la noi, în Unitatea de Primiri-Urgente, cu manevre de resuscitare. Avea o temperaturã de 22,5 grade Celsius. Am efectuat manevre de resuscitare pentru a creste temperatura corpului, însã fãrã succes. Femeia a decedat”, a declarat medicul Gabi Olaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.