spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Microbuzul de Chetrosu a ars în totalitate! (foto)

- Advertisement -

GHINION Firma de transport „SC Denibo” SRL Bârlad, care are traseu pe ruta Bârlad – Chetrosu (comuna Gherghesti), a rãmas fãrã microbuzul cu care transporta cãlãtorii, deoarece acesta a ars ca o tortã în dimineata zilei de ieri! Cauza incendiului a fost o defectiune la sistemul electric al motorului. Aceasta este a doua masinã de transport a acestei firme care ia foc, prima fiind un autobuz, pe aceeasi rutã, care a luat foc în mers, pe 18 decembrie anul trecut, în Bârlad.

Incidentul s-a petrecut duminicã dimineatã, la ora 4.00, apelul cãtre 112, prin care s-a solicitat interventia pompierilor fiind fãcut la 4.14. Microbuzul Bârlad – Chetrosu, apartinând firmei Denibro SRL Bârlad, care era parcat în curtea unei case, apartinând unui localnic, a fost cuprins de flãcãri. Soferul, care înnopta în casa respectivã, urmând a pleca dimineatã la ora 6.00 cãtre Bârlad, a fost trezit de trosnetele masinii care ardea ca o tortã. Imediat s-a sunat la 112 si spre localitatea Chetrosu, comuna Gherghesti, a pornit o autospecialã de stins incendii cu apã si spumã, cu sase subofiteri, precum si masina apartinând Servicului Voluntar pentru Situatii de Urgentã (SVSU) Gherghesti. „La sosirea autospecialei de la Detasamentul de Pompieri Bârlad, incendiul se manifesta generalizat la întreaga masinã, existând posibilitatea extinderii la locuinta aflatã în apropiere. Incendiul a fost lichidat, locuinta fiind salvatã în totalitate. Au ars microbuzul si 3 mp de bagdadie din plastic (partea de jos a acoperisului). Cauza incendiului a fost un scurtcircuit la un conductor electric defect de la motorul microbuzului.”, a precizat cpt. Petru Iftene, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui. Proprietarul casei care gãzduieste microbuzul în curte a spus cã el a iesit afarã pe la ora 3.00 dimineatã si a simtit un miros de cablu încins, dar n-a avut inspiratia sã scoale soferul pentru a verifica dacã nu cumva se „încingea” motorul.

Ghinion cu repetitie?

Microbuzul de Chetrosu, care a ars duminicã dimineatã, este a doua masinã de transport persoane, care, în decurs de douã luni, ia foc, de la aceastã firmã de transport. Prima masinã a ars pe 18 decembrie anul trecut. Autobuzul apartinând firmei SC Denibro SRL, care efectua cursele Bârlad – Chetrosu (comuna Gherghesti), a luat foc pe 18 decembrie dimineatã în jurul orei 6.30. Autobuzul se afla pe strada 1 Decembrie – zona Toma Dãscãlasu sau Podul Verde, când motorul masinii a luat foc instantaneu. Pasagerii, 49 la numãr, au coborât în mare grabã si numai o minune a fãcut sã nu fie nimeni rãnit. Pompierii au intervenint în grabã si au stins focul care a cuprins întreaga parte din spate a autobuzului, unde este compartimentul motor plus rotile din spate.

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/cine-ne-apara-copiii-de-sicriele-pe-roti-care-circula-pe-sosea-foto-video

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.