spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Individul care si-a batjocorit soacra, trimis în judecatã!

- Advertisement -

LA JUDECATÃ Un individ în vârstã de 46 de ani, din Cârja, suburbie a orasului Murgeni, a fost trimis în judecatã de procurorii bârlãdeni, dupã ce, anul trecut, a violat-o chiar pe mama concubinei sale. Bãtrâna, în vârstã de 80 de ani, a fost batjocoritã la mijlocul lunii decembrie, iar dupã câteva zile aceasta i-a mãrturisit preotului din sat rusinea pãtitã. Individul a fost arestat preventiv a doua zi de Crãciun, iar pe perioada cercetãrilor politistii din Murgeni au avut surpriza sã descopere cã acesta mai are câteva violuri la activ, pe care le cerceteazã acum!

Procurorii bârlãdeni l-au trimis în judecatã pe 17 februarie, pe Vasile Cozmescu, din comuna Viisoara, dar care locuia cu concubina la ea în sat, la Cârja, oras Murgeni. Anul trecut, a doua zi de Crãciun, Cozmescu a fost reclamat de „soacra” sa – mama concubinei, o femeie de 80 de ani, cã a violat-o în seara de 15 decembrie, când asa-zisul ginere a venit acasã beat. Judecãtorii bârlãdeni au emis pe 27 decembrie mandat de arestare preventivã, iar cercetãrile efectuate de politistii din Murgeni, condusi de cms. Costel Vrabie, cel care a fost numit la comanda Politiei Murgeni de la 1 ianuarie, au reusit sã gãseascã suficiente dovezi privind violul comis asupra bãtrânei Paraschiva C., precum si încã alte douã violuri care sunt acum în cercetare.

Vã reamintim cã fata bãtrânei, care trãia cu Cozmescu, este plecatã la muncã în Italia, iar acesta, dornic de putinã „activitate”, n-a gãsit altã femeie în fata ochilor decât pe bãtrâna de 80 de ani, mama femeii cu care trãia în concubinaj. Dupã ce a violat-o, a amenintat-o cã o va omorî dacã va spune cuiva. Bãtrâna s-a speriat, dar n-a mai suportat rusinea si, dupã o vizitã la preotul din sat, cãruia i s-a spovedit, acesta a sfãtuit-o sã meargã la politie si sã cearã protectie. Lucru pe care femeia l-a fãcut anul trecut, pe 24 decembrie, chiar în ajun de Crãciun. Astfel cã, politistii din Murgeni, în loc de cãutarea pe sub brad a lui Mos Crãciun, au început în fortã cercetãrile în acest caz. L-au retinut pe 25 decembrie pe Vasile Cozmescu pentru 24 de ore, iar acesta a mãrturisit rapid fapta comisã, mai ceva ca bãtrâna la preot. Politistii îl stiau bine pe Vasile Cozmescu, acesta fiind recidivist, deoarece cu ani în urmã a comis alt viol. Acum, dacã îi vor fi dovedite si celelalte douã violuri, care sunt acum în cercetare la Politia Murgeni, Vasile Cozmescu va sta pânã la 15 ani în închisoare, fiind recidivist.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.