spot_img
30.9 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Incredibil: câini de luptã în custi dotate cu senzori, la vila lui Pongo!

- Advertisement -

DE NECREZUT… În zona Gãrii, din Vaslui, spre cartierul de case în care îsi are vila Ciprian Damian, groparul FC Vaslui, circulã de ceva timp un zvon teribil. Se spune cã Damian „Pongo” a montat un sistem incredibil de protectie în curtea vilei sale, printre care si un sistem de senzori la custile celor trei câini de luptã pe care îi detine fostul presedinte de la Sporting Club. Astfel, orice copil care ar dori sã escaladeze, din curiozitate, gardul de beton care înconjoarã proprietatea, ar fi omorât pe loc de câinii de luptã ai lui Pongo, pentru cã senzorii comandã deschiderea automatã a usilor în cazul în care cineva pãtrunde pe proprietate, neinvitat. Informatia este confirmatã si de unele surse care au dorit sã-si pãstreze anonimatul, persoane care au intrat în aceastã resedintã si au rãmas stupefiate de mãsurile aberante de protectie de la aceastã vilã. Ce secrete ascunde Pongo, în vila de 1 milion de euro de pe strada Libertãtii, pentru a folosi animale de luptã care sunt gata sã sfâsie pe oricine ar sãri gardul? Si, mai ales, de ce la trei ani de la declansarea anchetelor la Politia judeteanã, Damian este în continuare liber sã facã afaceri, pe banii furati de la FC Vaslui? Sursele noastre spun cã groparul FC Vaslui este protejat de fostul sãu coleg de Academie, comisarul-sef Doru Gabriel Pantâru, actualul sef al IPJ Vaslui, dar si de nume grele din Politia Românã.

Pãrintii de la blocurile din apropierea vilei familiei Damian, spun sursele noastre, îsi sfãtuiesc copiii sã nu treacã de gardul de beton care înconjoarã aceastã vilã, cu un sistem de protectie unic în zona Moldovei. Ciprian Damian a vrut sã copie stilul de viatã al mafiotilor, inspirat din filmele americane. Domeniu cu ziduri înalte, sistem de supraveghere cu zeci de camere, geamuri antiglont, ridicate cu macaraua, care au costat zeci de mii de euro, mobilier de bucãtãrie de 25.000 de euro, gazon de 62.500 de euro, dispozitiv audio de 15.000 de euro – sunt doar o parte din investitiile fãcute de acesta la vila sa din Vaslui, de pe strada Libertãtii. Si toate cu banii furati de la FC Vaslui. Dar, ceea ce a pus pe jar pe toti locuitorii din jur este un amãnunt cu adevãrat terifiant. Surse din interiorul anchetelor declansate în jurul falimentului FC Vaslui sustin cã în curtea vilei sunt custi în care sunt tinuti câini de luptã, câini care au senzori la custi, conectate la sistemul de senzori ai vilei. Astfel, în momentul în care o persoanã intrã în interior fãrã acordul proprietarilor, câinii nãvãlesc în curte si înhatã respectiva persoanã. Sunt senzori montati si pe gardurile înalte de beton, astfel cã usile custilor sunt deschise automat la orice încercare de pãtrundere în interior. Ce are de ascuns Damian, de foloseste un sistem demn de filmele cu mafioti columbieni?, se întreabã locuitorii din zonã, care au auzit deja de înfricosãtorul sistem de supraveghere.

Cine îl protejeazã pe Pongo, în Politie?

Sunt deja trei ani de când Politia a declansat anchetele în cazul falimentului FC Vaslui si a sumelor imense dispãrute din conturile clubului. Si, de trei ani, Pongo nu pãteste nimic, din contrã, îsi diversificã afacerile, desi apare ca neavând surse de venit, la Fisc. Se spune cã unul dintre cei care îl protejeazã ar fi chiar actualul sef al IPJ Vaslui, comisarul-sef Doru Pantâru, cu care Damian a fãcut Academia de Politie. Un alt nume despre care se vorbeste pe la colturi, tot în relatii apropiate cu Pongo, este cel al adjunctului sefului IGPR, chestorul Virgil Spiridon, care a fãcut Academia în aceeasi perioadã cu Pongo. Adevãrat sau nu, nu stim, cert este cã anii trec si Politia nu ajunge la nicio concluzie în cazul furãciunilor de la FC Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.