spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Culmea protestului: trãdãtorul liberal Cezar Toporas, la protest împotriva PSD, sub acoperire! (VIDEO)

- Advertisement -

SI LAS, SI TRÃDÃTOR….Consilierul local liberal (încã!) Cezar Toporas a reusit o performanta unicã în politica bârlãdeanã. În decurs de trei zile a trãdat douã partide. Prima datã a trãdat PNL-ul, votând cu omul PSD-ului la conducerea Primãriei Bârlad, iar în seara protestelor împotriva PSD, Toporas a lovit din nou! S-a dus la protestul din 1 februarie, având fata acoperitã cu un fular, pentru a protesta împotriva PSD-ului si a vestitelor ordonante. Culmea politicii si a trãdãrii este cã Cezar Toporas, aflat pe fãras din PNL, a spus cã el nu iubeste PSD, el iubeste ceea ce fac protestatarii, iar faptul cã a votat cu PSD în alegerea viceprimãritei Roxana Miron Feraru a fost pentru binele orasului, renegându-si fina de cununie! Asa politician, mai rar!

La protestul din seara de 1 februarie, din fata Primãriei Bârlad, se afla si un „protestatar” mai ciudat. Avea fata acoperitã total, cu un fular, vizibil încercând sã-si ascundã identitatea. Numai cã n-a reusit, fiind „mirosit” de consilierii liberali ai CLM Bârlad, prezenti la protest. „Mãi, ãla este Cezar Toporas, oare? Cã noi asa zicem! Cum are oare curaj sã vinã la protestul împotriva PSD, când el a votat cu PSD acum douã zile la alegerea viceprimarului si si-a votat fina viceprimãritã? „, a spus unul dintre tinerii consilieri liberali. Ne-am decis sã atacãm problema „frontal” si am mers la „acoperitul” de la protest, pe care l-am abordat direct. „Ce faceti aici, asa acoperit, domnule Toporas? Nu aveti curaj sã veniti sã protestati cu toatã fata, protestati numai cu ochii?”. Si asa am descoperit cã Cezar Toporas nu avea curaj sã vinã printre cei care manifestau împotriva PSD si a ordonantelor privind modificarea Codului Penal si a Codului de Procedurã Penalã. Nu avea curaj sã dea ochii cu protestatarii, dupã ce pe 30 ianuarie si-a trãdat colegii liberali si partidul, votând alãturi de PSD, ca Roxana Miron Feraru, fina lui de cununie, sã intre la conducerea Primãriei Bârlad.

Existã o explicatie!

Cezar Toporas a încercat sã explice de ce a votat cu PSD în sedinta de pe 30 ianuarie, când Roxana Miron Feraru a ajuns cu ajutorul votului sãu pe scaunul de viceprimar al Bârladului. Nu a negat cã este fina lui de cununie, în schimb ne-a „explicat” cã el s-a sacrificat … pentru binele orasului! „Este o explicatie, sã stiti! Am votat asa pentru linistea orasului, sã nu se declanseze jihadul peste Bârlad!”, a spus Toporas. „Care jihad, domnule consilier?”, am întrebat noi. „Jihadul PSD, al lui Solomon, nu vedeti? Deja au apãrut primele semne bune, s-au si gãsit peste 200 de locuri pentru casã”, a spus Toporas, încercând sã arunce în derizoriu initiativa primarului Dumitru Boros, cel care a identificat terenul pentru lotizarea a 270 de locuri pentru case, ce urmeazã a fi scoase la licitatie pentru tinerii care vor sã-si construiascã locuinte. Si când te gândesti cã avocatul Dumitru Boros a garantat pentru Cezar Toporas, cã nu va trãda partidul, luându-l alãturi în echipa de consilieri, iar Toporas l-a lovit sub centurã … bãgându-i PSD-ul la conducerea Primãriei! „Pãi, cum adicã ati votat pentru binele orasului? E pãcat sã ziceti asta! Ati votat cu Roxana pentru binele ei, pentru binele finei dumneavoastrã”, am spus noi. „Nu are nicio legãturã asta, nu are importantã cã este fina mea! Eu nu voi fi niciodatã pesedist! Eu iubesc ce se întâmplã aici, ce fac acesti tineri, nu iubesc PSD-ul!”, a spus Cezar Toporas. „Pãi, si de ce umblati cu fularul pe fatã, sã nu fiti recunoscut? Sunteti sub acoperire?”, am întrebat! „Nu, am un mic diabet si eu fac în fiecare zi plimbãri de 4,5 kilometri si dacã este vânt îmi pun fularul la gurã, sã nu rãcesc”, ne-a mai spus liberalul Cezar Toporas, consilier local (încã!) al PNL Bârlad. Si când te gândesti cã nici mãcar nu adia vântul….

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.