spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Dan Voiculescu află azi dacă iese din închisoare

- Advertisement -

Tribunalul Bucureşti va anunța astăzi decizia cu privire la cererea de eliberare condiţionată a lui Dan Voiculescu, după ce curtea a rămas în pronunțare încă de vineri.

Tribunalul București va anunțta marți, 10 ianuarie, c decizia cu privire la ererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu, fost senator, care execută o pedeapsă de 10 ani închisoare primită în dosarul ICA.

Tribunalul Bucureşti este aşteptat să dea o decizie defintivă în privinţa cererii de liberare condiţionată a lui Dan Voiculescu, după ce, în primă instanţă, Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea omului de afaceri, motivând că el a profitat de carenţele legislative pentru a obţine cât mai uşor zile libere şi a dat ca exemplu că a câştigat 60 de zile pentru două studii la care a lucrat patru ore.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti judecă, vineri, cererea de liberare condiţionată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

sursa: https://www.realitatea.net/dan-voiculescu-afla-azi-daca-iese-din-inchisoare_2020543.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.