spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Opt medici noi, la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui

- Advertisement -

Sistemul sanitar vasluian primeste o gurã de oxigen

ANGAJATI…Vesti bune pentru pacientii vasluieni care suferã de diferite afectiuni. Începând cu aceastã lunã, nu mai putin de opt medici noi îsi desfãsoarã activitatea la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. Sosirea acestora este de bun augur, având în vedere adresabilitatea tot mai crescutã la cea mai mare unitate sanitarã din judet.

Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui are cadre medicale noi la opt specialitãti. Potrivit conducerii unitãtii sanitare este vorba de specialitãtile Cardiologie, Psihiatrie, Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice (din cadrul sectiei Medicinã Internã), UPU-SMURD, Chirurgie Generalã si Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice din cadrul Ambulatoriului de Specialitate. Unul dintre cele mai aglomerate compartimente, UPU-SMURD, si-a mãrit echipa cu medicul Ramona Graur si cu medicul Ahmed Nazar Chishti (rezident anul V). Si Cardiologia are medic nou în persoana dr. Romulus Munteanu (rezident anul V). La Ortopedie, dr. Rãzvan Cosmin Tudor (rezident anul V) va completa echipa formatã din medicii Ciocîrlea Eugen, Chiritã Dan si Bogdan Bãrbieru. Psihiatria este o altã sectie întãritã începând cu luna ianuarie, prin aducerea doctorului Oana Adela Popa (medic specialist). Sectia de Chirurgie Generalã si-a mãrit, de asemenea, personalul, prin cooptarea medicului Andrei Hristov (rezident anul VI). Dr. Ana Maria Manole (rezident anul IV) va lucra, începând cu aceastã lunã, în Compartimentul Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice din cadrul Ambulatoriului de specialitate în timp ce dr. Loredana Tãbãcaru (rezident anul IV) se va alãtura Compartimentului Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice din cadrul sectiei de Medicinã Internã. O altã specialitate la care spitalul nu stãtea deloc bine, cea de Nefrologie, a fost pusã pe picioare la începutul anului trecut prin cooptarea în echipa medicalã a doctoritei Diana-Roxana Condurachi. Spitalul si-a întãrit echipa si pe specialitatea Reumatologie, prin aducerea medicului Camelia Nitã. Un mare merit pentru aducerea acestor medici la Vaslui îl are atât conducerea spitalului, cât si Consiliul Judetean Vaslui, care în ultimii ani au pus la dispozitia cadrelor medicale o serie de facilitãti, printre care transport gratuit pe ruta Iasi-Vaslui, dar si mai multe locuinte de serviciu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Altā victimā, Ionela.
    Aló hristov! doftore, ce faci mācelarule ? Nici acuma nu mi sa terminat de vindecat piciorul care mi l-ai fācut varzā pe 12 august ziua in care tu nici nu a-i recunoscut cā a-i fost de gardā dar dovada e la mine. Mi-au scos Doctorii din Spania pāmânt si iarbā de sub capodopera ta mācelarule! De ce ? Nu ti-am dat spagā? Pote va vení ziua în care î-ti Voi povesti EU ti-e totā suferinta si disperarea prin care am trecut, m-ai e Putin😡

  2. La adresa medicului Hrisov Andrei am un mesaj sai las sa invete sa vorbeasca cu pacientii si sa tine cont ca lucreaza intr un spital de stat platit din banii publici respec pt medicii si personalul care stie sa se comporte cu lumea si cu batranii restul sunt doar persoane prost educate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.