spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Mesaje Sf Ion. Urări şi felicitări pe care le puteţi trimite familiei şi prietenilor

- Advertisement -

Mesaje Sf Ion. Sfântul Ion mesaje La mulţi ani! Sf. ION este sărbătorit sâmbătă, 7 ianuarie! În cazul în care cunoaşteţi un Ion pe care vreţi să-l felicitaţi, iată mai jos câteva sugestii de mesaje sau SMS-uri special destinate pentru el. La mulţi ani!

Mesaje Sf Ion. Mesaje si urari de Sfantul Ion traditionale

Mesaje Sf Ion. La mulţi ani cu bucurie, Casa, casă să vă fie, Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sănătate Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere, Să învingeţi relele ce vă-ncurcă vieţile!

Sper ca fiecare zi să-ţi aducă ceva nou şi plăcut, iar aceasta zi a numelui sa fie la fel de special/specială ca tine. La multi ani!

Mesaje Sf Ion. De ziua numelui tău, îti doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, dar mai ales să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La multi ani, Ioana!

La aniversarea ta îţi doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoţească la fiecare pas, dragostea să-ţi fie în permanenţă la îndemână, iar norocul să te aştepte la fiecare colţ. La mulţi ani!

Mesaje Sf Ion. Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!
La mulţi ani, Ioane, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog, fereşte-te de ispite!

Mesaje Sf Ion. De ziua ta îti urez 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni de fericire, 365 de zile fără griji şi 8760 de ore de dragoste.

sursa: https://www.realitatea.net/mesaje-sf-ion-urari-si-felicitari-pe-care-le-puteti-trimite-familiei-si-prietenilor_2019638.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.