spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Sex cu nevasta altuia la Vaslui

- Advertisement -

Invitatie la sex în grup

NOU…Swingeri vasluieni au iesit la agãtat pe Facebook. Lipsiti de inhibitii, cuplurile dornice de senzatii tari cautã alte cupluri amatoare de experiente noi si schimbã partenerii de sex.

NONCONFORMISTI… Moda “swing” (n.r. schimbul de parteneri pentru sex) a ajuns si în Vaslui. O paginã de Facebook denumitã “Cuplu swing Vaslui Draguti” cautã vasluieni dornici de sex în grup. “Nu suntem un cuplu sã o facem pe bani. Cine mai vine cu oferte direct block. O facem cu cupluri civilizate, cu bun-simt, în concluzie cei sapte ani de acasã”, se precizeazã pe paginã. Dezinvolti si fãrã pic de inhibitii, acestia si-au pus poze cu zona intimã în lenjerie si o bucatã de hârtie pe care scrie “Cuplu Vs 25-30 C-V” si anuntã swingerii falsi, care îi abordeazã pe Facebook pentru partide de sex. La rândul lor, primesc comentarii cu tentã sexualã. “Ce fund obraznic. Ce ti-as face…”, “Bunã de penetrat, aratã-ne si sânii”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Swinging-ul este termenul care descrie practica deschisã a contactelor sexuale cu parteneri din afara cuplului. Pe internet existã numeroase site-uri de profil, tot mai multi oameni apelând la acest mod de a-si condimenta viata de cuplu. În România, fenomenul “swing” a luat amploare în 2010, odatã cu lansarea primului club de swingers în Bucuresti.

“Poze cu scula”, “As vrea sã te l*ng”

Iatã cã si o parte din vasluieni s-au adaptat mentalitãtii mult mai deschise din Occident si au început sã adere la aceastã practicã. Pe diferite site-uri, dar si pe Facebook, acestia îsi exprimã orientãrile sexuale. Spre exemplu, “Cuplu Swing Vaslui Draguti”, pagina unui cuplu din Vaslui. Prin intermediul acesteia, cautã tineri dornici de a practica sex în grup. Totodatã, îi atentioneazã pe prietenii din listã despre cei care mint cã sunt un cuplu: “Cezar Florin e un el, se dã cuplu, nu vã pierdeti timpu’. Noi ne pierdem timpul si vrem sã nu-si mai piardã si alte cupluri, poate au altceva mai bun de fãcut. Cine nu este cuplu, nu vã bãgati. Decât ce faci, esti bine, sãnãtate. Poze cu scula, direct block, politica noastrã”. Postãrile acestora atrag la rândul lor comentarii. “As vrea sã te l*ng. Lasã un nr de telefon”, “dacã faci sex pe bani nu se numeste prostitutie?”, “pãcat cã e numai pentru cupluri”, “nu vã mirati. Sunt multe cupluri care o fac contra-cost”, sunt doar câteva dintre acestea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.