spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

LOTERIA BONURILOR FISCALE 31 DECEMBRIE 2016: Iată bonul câştigător

- Advertisement -

LOTERIA BONURILOR FISCALE 31 DECEMBRIE 2016: Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a organizat o extragere specială a Loteriei bonurilor fiscale, în data de 31 decembrie, la care au participat bonurile fiscale emise între 17 aprilie și 15 decembrie 2016.

LOTERIA BONURILOR FISCALE 31 DECEMBRIE 2016: Bonurile fiscale emise în data de 27 aprilie, cu o valoare de 187 lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea specială a Loteriei bonurilor fiscale de sâmbătă.

LOTERIA BONURILOR FISCALE 31 DECEMBRIE 2016: Extragerea a fost organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17:30. Aceasta a fost publică și a putut fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN „Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF și al CNLR. Bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/loteria-bonurilor-fiscale-31-decembrie-2016-afla-daca-ai-un-bon-castigator_333364.html#ixzz4UTbbcDfA

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.