spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

CUTREMUR ÎN ITALIA. Ce se întâmplă cu românii din zonele afectate de seism. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al MAE

- Advertisement -

CUTREMUR ITALIA. Ministerul Afacerilor Externe face apel la românii din Italia care s-ar putea afla în dificultate ca urmare a seismului de 6,5 pe Richter produs în Peninsulă duminică dimineaţă să se adreseze misiunilor diplomatice pentru ajutor.

„În dimineața zilei de 30 octombrie 2016 a avut loc un cutremur de mare intensitate în zona centrală a Italiei (Epicentru zona Norcia, Regiunea Umbria). Dacă există cazuri de cetățeni români aflați în dificultate, nu ezitați să apelați la numerele de Urgență ale misiunilor diplomatice, Ambasadei României la Roma +39 345.147.3935 (Lazio, Umbria, Abruzzo) și Consulatului General al României la Bologna +39 349 1178220 (Marche, Emilia-Romagna și Toscana). De asemenea, contactați în paralel autoritățile locale: PROTECȚIA CIVILĂ (PROTEZIONE CIVILE) la numărul special 800 840 840”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a MAE.

Un cutremur cu magnitudinea de moment 7,1 s-a produs în centrul Italiei, a anunţat Institutul american USGS. În mai multe zone afectate pământul s-a crăpat şi mai multe clădiri s-ar fi dărâmat, potrivit primelor informaţii. Magnitudinea seismului a fost revizuită iniţial la 6,1, iar apoi la 6,5.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cutremur-in-italia-mesajul-mae-pentru-romanii-din-italia-afectati-de-seismul-de-duminica_322766.html#ixzz4OZ2IQDIC

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.