spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Veste bună pentru firmele românești de la Ministerul de Finanțe

- Advertisement -

Scutirea de impozit a profitului reinvestit va fi extinsă pe perioadă nedeterminată.

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) va aproba în una-două săptămâni măsura extinderii scutirii de impozit a profitului reinvestit pe o perioadă nedeterminată, a anunţat, marţi, ministrul de resort, Anca Dragu.

‘Avem deja un pachet consistent pe care l-am discutat şi pe care îl vom aproba în una-două săptămâni prin care dorim să extindem această facilitate, respectiv scutirea de impozit a profitului reinvestit. Dorim să o extindem pe o perioadă nedeterminată pentru a aduce această predictibilitate fiscală astfel încât dumneavoastră (antreprenorii n.r.) să ştiţi că şi anul viitor şi în 2017, 2018, 2019 veţi putea beneficia de această facilitate şi vă veţi putea face un plan de afaceri având ca input aceste informaţii privind fiscalitatea în România. Aşadar oferim contribuabililor care investesc în active precum echipamente tehnologice, calculatoare şi echipamente periferice programe informatice, o continuitate în activitatea economică’, a spus Dragu.

Potrivit acesteia, IMM-urile reprezintă 90% din firmele din Romania şi contribuabili semnificativi pentru bugetul statului.

sursa: https://www.realitatea.net/veste-buna-pentru-firmele-romane-ti-de-la-ministerul-de-finan-e_1996217.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.