spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Husenii cu strãzile înglodate, supãrati pe Primãrie!

- Advertisement -

NECAZ SI ÎNTREBÃRI Husenii pe la care noroaiele toamnei au ajuns mult mai repede decât „marea asfaltare” a strãzilor, s-au supãrat rãu pe Primãriei! De pe „Dric 2” si „Dric 3”, din cartierul Corni, ba chiar si de pe strãzi nu prea îndepãrtate de centrul urbei, precum „Pavel Tacu”, husenii îsi declarã nemultumirea. „Pe strada noastrã, asfaltarea s-a fãcut de la numãrul 26 încolo. De la 1 la 26 e ca acum 50 de ani. Si nu e vreo glumã, e chiar o realitate”, spune, supãratã, o petitionarã, de pe strada „Pavel Tacu”.

Nici pe departe nu mai este Husul asa cum era înainte de 2014, anul în care „marea asfaltare” s-a urnit din loc, însã, chiar si asa, husenii prin a cãror zonã nu a ajuns modernizarea îsi declarã supãrarea. Cartierele „Dric 2” si „Dric 3” au fost lãsate sã se multumeascã doar cu reteaua de energie electricã, realizatã dupã ani de amânãri, întrucât cu drumurile este acelasi dezastru. „S-au pus niste borduri, dar nu peste tot. Si sã fereascã Dumnezeu cum mergem noi pe aici sau cum intrãm cu masinile. Mai ales în zilele în care plouã, suntem mai rãu ca în ultimul sat. Domnul primar a spus cã ne face, cã doar si noi dãm taxe si impozite, dar când? Acum sperãm ca sã ningã, ca sã putem merge mai bine pe zãpadã, decât pe noroaie”, a spus Daniel Anton, 37 de ani.

Nu e banc: au „uitat” sã asfalteze o stradã de la nr. 1 la nr. 26!

Pe strãzile din cartierul „Corni”, nemultumirea e la fel de mare. „Nu stiu de ce, dar noi, cei din Corni, am fost mereu marginalizati. Dupã ani si ani de zile, strada Corni, care duce spre iesirea din oras, a fost asfaltatã, dar strãzile care duc în cartier au rãmas la fel de nenorocite. Promisiuni au fost multe, dar cam degeaba. Sunt multi care nici canalizare n-au. Soacra mea a fãcut, personal, douã adrese scrise la Primãrie, prin care a spus care sunt cerintele oamenilor, are numele de înregistrare, dar nici mãcar vreun rãspuns scris, acasã, nu a primit”, a spus Valentin Avram, 41 de ani. „Eu atât vreau sã stiu de la domnul primar de ce pe strada noastrã, „Pavel Tacu”, dânsul a permis ca asfaltarea sã se facã de la numãrul 26 încolo?! De la numãrul 1 la numãrul 26, nu e o stradã pe care locuiesc huseni?! Doar întrebãm si noi. Nu plãtim aceleasi taxe si impozite? Cum au gândit asfaltarea aceasta?! Poate ne dã si nouã un rãspuns”, a spus, supãratã, doamna Mereutã, care locuieste pe strada „Pavel Tacu”. Nici cei care stau pe „Stefan cel Mare”, unde asfaltarea a fost realizatã, nu sunt întru totul multumiti. „Domnule, nu mai punem la socotealã faptul cã sunt beciuri pe sub stradã si stãm cu frica în sân, dar întrebãm Primãria Husi, pe domnii consilieri si pe domnul primar, de ce s-au apucat iar de stricat asfaltul, dacã abia l-au pus? De ce stricã iar asfaltul si sapã gropi în el, fãcându-l ferfenitã?! E bãtaie de joc sau asa scrie în proiect?! Ne uitãm si ne mirãm, cum distrug asfaltul pe care abia l-au pus si nu pricepe nimeni de ce. Poate ne spun domnii care conduc orasul”, a cerut huseanul Vasile Butanaru, 59 de ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.