spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Klaus Iohannis, declaraţie fără precedent: Ne-am lămurit cu acest individ, Tăriceanu. Apără o gaşcă

- Advertisement -

Preşedintele Klaus Iohannis suprinde prin modul de adresare către preşedintele Senatului. Astfel, şeful statului a afirmat, făcând referire la Călin Popescu Tăriceanu, că „ne-am lămurit cu acest indivd” care este împotriva Justiţiei. Declaraţia a venit după ce Tăriceanu le-a cerut parlamentarilor să nu se mai pronunţe pe cererile DNA.

Întrebat despre apelul făcut de Tăriceanu colegilor săi parlamentari, prin care le cere să nu se mai pronunțe asupra cererilor Direcției Naționale Anticorupție privind ridicarea imunității unor politicieni, Klaus Iohannis a precizat că „sunt cunoscute demersurile acestui individ împotriva Justiției”.

„Cu acest individ ne-am lămurit, are un discurs anti-justiţie şi vrea să scape de justiţie. Şi spun foarte bine individ pentru că mi-e greu să cred că un întreg partid este împotriva justiţiei. Eu cred că acest individ nu vrea să se scape doar pe el, ci şi o gaşcă de câţiva prieteni. Vom vedea cine va ajunge în Parlament în perioada următoare”, a mai spus președintele Iohannis, marți, la Cernavodă, după o întrevedere cu conducerea Centralei de la Cernavodă.

sursa: https://www.realitatea.net/klaus-iohannis-declaratie-fara-precedent-ne-am-lamurit-cu-acest-individ-tariceanu-apara-o-gasca_1993809.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.