spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

CLANUL DURA DIN BÂRLAD LOVESTE DIN NOU!

- Advertisement -

INTERLOPI DE CACA…INA! Un alt membru al clanului Dura din Bârlad, Robert Vasilicã, de 33 de ani, a ajuns pe mâna politistilor bârlãdeni, dupã ce a provocat un scandal serios la clubul Paradis din Bârlad, în noaptea de vineri spre sâmbãtã. Vasilicã Dura a atacat pe cei care se ocupau de securitatea Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, dorind sã intre fãrã invitatie. Dar, la „poarta” balului vegheau doi paznici de la o firmã de securitate din Bârlad, care nu l-a lãsat sã intre si de aici pânã la un mic scandal, marca „Clanului Dura” gen „te omor sã moarã mama”, n-a fost decât un pas! Jandarmii si poltistii chemati au pus mâna pe Vasilicã Dura, care o luase deja la goanã de frica oamenilor legii, si au gãsit asupra lui douã cutite – ca niste baionete, pe care acesta intentiona sã le foloseascã drept „invitatie” la Balul Bobocilor, împotriva celor care asigurau securitatea. Pe numele lui existã acum un dosar penal, pentru amenintare si port sau folosire fãrã drept de arme periculoase! Oare al câtelea dosar penal pe numele celor din familia Dura este acesta??

În Bârlad, fãrã clanul Dura, infractionalitatea ar fi mult mai scãzutã. Cei din aceastã familie, obisnuiti ai Politiei Bârlad si ai Penitenciarului Vaslui, par sã nu aibã niciun respect pentru lege. Pentru ei, existã doar legea lor, cea a pumnului, a cutitului si a unei obrãznicii iesitã din comun. Recent am relatat de un membru al acestui clan, care a provocat un adevãrat scandal, înjunghiind un sportiv, ca urmare a unui scandal initiat tot de cel din clanul Dura. S-a ajuns ca pe strãzile din Bârlad, din cauza reactiei sportivilor din cluburile de pregãtire bârlãdene care au iesit si ei la atac, aproape sã fie instalat haosul, fortele de ordine si procurorii bârlãdeni intervenind în fortã pentru a asigura linistea orasului. Dar clanul Dura nu s-a lãsat! Sâmbãtã noaptea, pe 15/16 octombrie, în jurul orei 0.30, la Clubul Paradis (sau la
„Italianul” cum este cunoscut în Bârlad), se desfãsura Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”. La intrarea în club, se aflau doi agenti de pazã ai unei societãti din Bârlad. Robert Vasilicã Dura, de 33 de ani, împreunã cu alti trei pusti din clanul sãu, au vrut sã intre la balul bobocilor, însã li s-au cerut invitatiile. „Eu, personal, le-am zis cã fãrã invitatie nu intrã si atunci au început sã ameninte cã mã omoarã. Am sunat imediat la 112, pentru a sesiza ce se întâmplã, fãrã ca mãcar sã le adresez celor patru indivizi vreo vorbã. Când au vãzut cã am sunat la 112, au fugit. Politistii si jandarmii au venit totusi si le-am relatat ce s-a întâmplat. Am stabilit cu ei ca sã-i sunãm direct dacã se întorc si ne-au lãsat un numãr de mobil. Evident cã au revenit dupã nici 40 de minute, agitând si niste cutite, Robert Vasilicã Dura chiar amenintând serios cã înjunghie toatã lumea de la pazã!. Am sunat cum am stabilit si imediat au venit mascatii si politistii. Lasi cum sunt, cei din clanul Dura au fugit, dar pe Vasilicã Robert l-au prins jandarmii si l-au dus la sectie. Am depus plângere pentru amenintare”, a spus unul din agentii de pazã.

Politistii au întocmit dosar penal lui Vasilicã Dura

„La Politia municipiului Bârlad existã un dosar penal în lucru, care se referã la suspiciunea de sãvârsirea unor infractiuni, comise de cãtre un bãrbat de 33 de ani, din Bârlad, în noaptea de vineri spre sâmbãtã, 14/15 octombrie. Cercetãrile se fac sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de amenintare si portul sau folosirea fãrã drept de obiecte periculoase. Bãrbatul de 33 de ani, R.V.D., a amenintat cu cutitul pe cei care nu i-au permis accesul la un bal al unor liceeni din Bârlad. La interventia patrulei mixte de jandarmi si politisti, bãrbatul a fugit dar a fost imobilizat si condus la sediul Politiei Bârlad, unde asupra lui au fost gãsite cele douã arme periculoase”, a spus Loredana David, purtãtorul de cuvânt al Politiei Bârlad. Oare chiar nu se gãseste ac de cojocul acestui clan, care începe deja sã terorizeze Bârladul? Pe numele multor membrii din acest clan Dura existã dosare penale de tâlhãrie, proxenetism, furt, amenintare, contrabandã cu tigãri etc.! Au îndrãznit sã ameninte pânã si ziaristii! Ce o fi oare de fãcut?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.